Grando Keukens Zingem

Bij Grando Keukens in Zingem kan u terecht voor zowel Grando Keukens als Badkamers. U vindt er dus niet alleen keuken van de hoogste kwaliteit maar ook een select gamma badkamers. In deze inspirerende zaak in Zingem kunt u terecht om inspiratie op te doen maar ook om de nieuwste keukentrends live te bewonderen.

 

Klanten kunnen vrijblijvend ideeën opdoen in de nieuwste Grando Keukens showroom langsheen de N60 te Zingem. We luisteren in een eerste verkennend gesprek naar de wensen, vragen en toekomstige verwachtingen van de klant. Op basis van deze gegevens maken we een eerste impressie die we naar de klant doorsturen. Op de volgende afspraak bespreken we het ontwerp en leggen we een gedocumenteerde ontwerpmap voor waarbij we met de klant op dezelfde golflengte zitten.

Grando Zingem

Gentsesteenweg 66 (N60 Oudenaarde-Gent)
9750 Zingem

T 09/398.39.02

BTW BE 0555.645.593

  
 

Ma:Gesloten
Di:10:00 - 18:00 
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00
Vr: 10:00 - 18:00
Za: 10:00 - 17:00
Zo:Gesloten
  

Pascal Merckaert, zaakvoerder van Grando Keukens Zingem

“Ik wil voor de klanten vooral een partner zijn waarbij we meedenken met u, de architect, de bouwheer en alle andere aannemers door een duidelijke communicatie waarbij we samen ieders droom helpen realiseren.”, aldus Pascal.

 

“Ook professionele klant die projecten, sleutel-op-de-deur-woningen, appartementen en tevens architecten die op zoek zijn naar kwaliteitsvolle, originele, vernieuwende en budgetvriendelijke keukens worden bij Grando Keukens en Bad Zingem sterk gewaardeerd. Meer zelfs, ik en mijn echtgenote behartigen persoonlijk deze projecten.”, besluit Pascal Merckaert.

2018-05 Portret Pascal en Bettina zw-wit.jpg

Wat vindt u bij Grando Keukens in Zingem?

Grando-icoon-badkamer.svg
Keukens en badkamers
Grando-icoon-m2.svg
Sfeervolle toonzaal
Grando-icoon-b2b.svg
Zowel voor particulieren als professionelen
Grando-icoon-bereikbaar.svg
Makkelijk bereikbaar
Grando-icoon-parking.svg
Ruime parking

Laat u inspireren door onze prachtige totaalconcepten, van keuken tot badkamer, van slaapkamer tot dressing, in de sfeervol aangeklede toonzaal te Zingem. Nu al nood aan wat inspiratie? Download dan nu ons inspiratiemagazine.

Maak een afspraak

om

grando-folder-mockup2.png

Op zoek naar inspiratie?