Zorgenloos naar jouw nieuwe droomkeuken

Leun achterover en zie je droom realiteit worden:

Bam, de beslissing is gevallen. Want bam, daar ligt ook het frontje van de besteklade weer. Eens je de klik gemaakt hebt, kan je nieuwe keuken niet snel genoeg vorm krijgen. Maar hoe begin je aan die zoektocht naar de perfecte keuken? Veel vragen, maar geen nood: wij hebben alle antwoorden. Volg onderstaande stappen en voor je het weet, bereid jij met een apero in de hand de heerlijkste maaltijden in jouw nieuwe droomkeuken.

Stap 1: Inspiratie: waar haal je die?

On- en offline

Een film, een artikel, een restaurant waar je onlangs was ... inspiratie is o-ver-al. Gewapend met je verbeelding en smartphone maak je foto's van alles wat je aanspreekt. Al is het een kleur of een sfeer. Al die elementen helpen onze specialisten om zich jouw ideale keuken voor de geest te halen. En op papier te zetten. 

Alles gecentraliseerd

Graag een duwtje in de rug? Check onze Pinterest-pagina met de nieuwste trends, download ons inspiratiemagazine vol leuke ideeën en ervaringen van klanten of lees onze blogartikels met het antwoord op de meest gestelde vragen. Nog honger naar input? Maak een afspraak in een van onze showrooms of spring gewoon binnen. Jouw Grando-adviseur is een bodemloos vat vol inspiratie.

Bekijk onze keukens   Lees ook onze blogs

Stap 2: 100% geïnspireerd, wat nu?

Je weet welke stijl je wil, welke apparaten essentieel zijn en wat je budget is? Je bent nu klaar om de stap te zetten van inspiratie naar realisatie. Je Grando-adviseur heeft een antwoord op al je resterende vragen. Een showroombezoek brengt klaarheid. Want heb je bijvoorbeeld ook aan de ergonomie van je keuken gedacht?  

Trek tijdens je bezoek gerust een lade of kast open, test een kokendwaterkraan of vraag een demonstratie van de verschillende kwaliteitsmaterialen voor je werkblad. Topadvies geven, dat is dé corebusiness van jouw Grando-adviseur. Geen vragen meer? Maak je klaar voor een ontwerp waarvan je achterover valt. 

Maak een afspraak

 

Stap 3: Een Grando-keuken is meer dan een verzameling onderdelen

Ontwerp om duimen en vingers bij af te likken

Onze Grando-adviseurs houden niet enkel rekening met je feitelijke wensen. Ook je persoonlijkheid kunnen ze heel goed inschatten. Ze voelen goed aan wat belangrijk voor je is en dat vertalen ze naar hun ontwerp, zodat jij je er meteen in herkent. Als je al verrast was door onze aanpak na je gesprek, wacht dan maar af tot je de 3D-tekening ziet. Wedden dat je met een wow-gevoel de showroom buitengaat?

Een wow-gevoel, maar …

Toch nog twijfel over de kleur, indeling of heb je andere opmerkingen? Dat mag, want we bouwen je droomkeuken, niet je ‘bijna-droomkeuken’. We gaan door tot jij 100% overtuigd bent, ook als dat meerdere feedbackrondes vraagt.

Stap 4: Een transparante en volledige offerte

Yes, we zijn er. Voor we effectief starten met bouwen, maken we nog enkele afspraken: doe je zelf een deel van de voorbereiding? Haal je zelf de oude keuken weg? Moet er een stuk gevloerd of betegeld worden? We spreken alles netjes af, want goeie afspraken maken goeie vrienden. Je mag natuurlijk ook alles aan ons overlaten. Voor elke klus hebben wij een specialist. Na die laatste details en je akkoord op de offerte, is het aan ons.

Stap 5: Opmeten, maken en installeren

Nu is het aftellen tot jouw droomkeuken geleverd en geïnstalleerd wordt. Na het opmeten bij jou thuis, starten we het productieproces op. Hoelang je moet aftellen, hangt af van de keuken die je koos. Gemiddeld moet je op 6-8 weken rekenen. Zodra je keuken klaar is voor montage, springt onze Grando-monteur meteen in de vrachtwagen. Vanaf dan zijn we meestal op drie dagen klaar.

Stap 6: Genieten, genieten en nóg eens genieten

Ruik het hout, die typische ‘nieuwe keukengeur’. Klaar om vervangen te worden door de heerlijke aroma’s van jouw kookkunsten. Het allerleukste is nu ... alles in de kasten stoppen. Waar komt de kaasrasp? Waar de ovenwanten? Merk je na een tijd dat een wijnklimaatkast of een baristacorner de kers op de taart zou zijn? Een belletje naar je Grando-adviseur en dat wordt zo voor je geregeld.

Ook zorgenloos naar jouw nieuwe keuken?

Ben je gecharmeerd door of nieuwsgierig naar onze werkwijze? Klanten gelukkig maken met hun nieuwe droomkeuken is onze passie en streven naar 100% tevreden klanten, daar werken wij iedere dag hard aan.

Plan jouw vrijblijvend adviesgesprek

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.