Cadeaus bij Grando!

Bouwbeursactie!

Verliefd op een bepaalde keuken die perfect in je droomproject past, maar helaas niet in je budget? No worries! Wij bieden nù graniet of composiet cadeau + 20% korting op toestellen bij aankoop van je nieuwe keuken.

Grando laat zich niet verleiden tot een kortingenoorlog. Wij pakken met leukere acties uit. Hier nog een paar goeie redenen om voor Grando te kiezen:

  • Jouw karakter en stijl in een ontwerp op maat
  • Je wordt betrokken en geadviseerd bij elke stap in het beslissingsproces
  • Geen absurde kortingen, wel transparante en betaalbare prijzen
  • Extra luxe in de vorm van een prachtig cadeau: Graniet of composiet cadeau + 20% korting op toestellen!

 *Vraag naar de voorwaarden. Actie is geldig t.e.m. 30-04-2024.

 

Gepassioneerde ondernemers bouwen aan vlekkeloze reputatie

Elke Grando-ondernemer is een uithangbord voor ons merk. Wij bouwen dromen. En wees gerust: wij maken het onze erezaak om je dromen te overtreffen. Na het realiseren van jouw keuken blijven we natuurlijk bereikbaar voor vragen en opvolging, zodat jouw droom voor altijd blijft duren.

Adviseren en inspireren: ook dat is Grando

We willen je op ideeën brengen. Meer zelfs, op de wildste en zotste ideeën. Bij ons wandel je niet buiten zonder een pak inspiratie. Onze adviseurs nemen je mee en tonen je de prachtigste keukens. En ze beantwoorden met plezier al je vragen. Nog een koffietje?

 

Plan je adviesgesprek

Wil jij profiteren van deze cadeaus en persoonlijk advies voor jouw keuken?

Maak een vrijblijvende afspraak in één van onze toonzalen. Hier doe je grandioze ideeën op en komen je keukendromen tot leven. Uiteraard nemen onze keuken-experts uitgebreid de tijd om naar je te luisteren. Jouw wensen worden vertaald naar een realistische 3D tekening: een persoonlijk advies op maat. Jouw nieuwe aankoop wordt zorgvuldig geplaatst door onze vakkundige monteurs. Zij gaan pas weg als alles werkt en jij 100% tevreden bent. Vooraf ontvang je uitgebreide en nauwkeurige installatietekeningen.

 

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.