Het Grando DNA

Op elke keukenvraag hebben wij een antwoord. Grando begrijpt, ademt en leeft keukens. Dat kan ook niet anders, het zit in ons DNA. Een half woord is genoeg om de keuken van je dromen te ontwerpen en te bouwen. Jouw keuken, geen kopie van een kopie. Jouw eigenheid, jouw stijl, jouw kookplezier.

1. Wij maken jouw woonwens werkelijkheid

Graag koken begint bij een keuken waar je je goed in voelt. Waar je graag vertoeft en waar alles precies zit waar het hoort te zitten. Is je huidige keuken eerder een doorn in je oog? Laat ons gerust mee nadenken. Wij zetten jouw keukendroom om in een realistisch plan. We designen voor jou een keuken op maat, die jouw eigenheid uitstraalt, jouw stijl, jouw karakter. We creëren een rustpunt, waar je na een drukke werkdag met plezier nog een heerlijke maaltijd uit je mouw schudt. Wit wijntje?

2. Persoonlijk en verrassend advies

Grando-medewerkers blinken uit in kennis. Ze zijn enthousiast en overtuigen met hun unieke aanpak. Na een afspraak in een van onze schitterende showrooms weet jij exact wat de trends zijn en welke elementen je absoluut in je keukenontwerp wil. Zodra onze adviseur alles weet, vertalen ze je droom naar een levensechte 3D-render. Dat maakt indruk, wees maar zeker. Want wij begrijpen je stijl, je noden en je wensen.  We creëren een keuken die helemaal jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

3. Vakmanschap sinds 1965

Wij vielen zelf van onze keukenstoel: sinds 1965 maakten de Grando-professionals samen meer dan 15.000 keukendromen waar. Dat is straf. Alles begint bij een uitgekiend ontwerp dat alle details integreert die jij belangrijk vindt. We schotelen je zelfs vragen voor waar je nog niet aan gedacht had. En wat op papier staat, wordt ook écht gerealiseerd. Wij kunnen ons geen missers veroorloven, want onze belofte is heilig. Net als het imago en de reputatie van de zaakvoerders van elk Grando-filiaal.

4. Alles uit handen zodat jij kan genieten

'Moet ik zelf mijn oude keuken afbreken?' 'Wat met mijn bestaande vloer?' 'En wat als er een probleem opduikt, maanden na oplevering?' Geen stress. Wij nemen je alle zorgen uit handen en dragen de volledige verantwoordelijkheid. Jij mag achteruit leunen en getuige zijn van hoe jouw keukendroom schroefje per schroefje werkelijkheid wordt. En dan gewoon héél lang genieten.

 

Maak een vrijblijvende afspraak

5. Jouw partner van advies tot na realisatie

Ziezo, je keuken staat er. Dag en bedankt en tot nooit meer? Nee, zo werken wij niet. Bij Grando koop je niet gewoon een keuken, onze Grando-ondernemer gaat met jou een partnership aan. Hun engagement duurt tot lang na de oplevering. Grando laat je nooit in de steek, want we willen natuurlijk ook je volgende keuken maken. En die van je oom. En die van je buurvrouw.

'WIJ BIEDEN JE INSPIRATIE EN VERNIEUWDE IDEEËN'  

Ab Brandwijk Grando Keukens Merksem.

 

6. Een hart voor het milieu

Landelijke of moderne keukens zijn nooit af zonder natuurlijke accenten. Hout brengt warmte en sfeer in de keuken, en daar zijn we de natuur heel dankbaar voor. Wij vinden het dan ook normaal dat we duurzaam geproduceerd hout gebruiken en dat alles loopt volgens de strikte regels van o.a. het PEFC (Programme for Endorsement of Forest Certification Schemes). Het Grando-hout voldoet trouwens ook aan DIN en ISO 9001, ISO 14001, ISO 50001 en EAMS II.