Persoonlijk advies

Bij Grando Keukens staan wij u graag persoonlijk te woord. precies om deze reden nodigen wij u graag uit in één van onze inspirerende toonzalen om u persoonlijke te adviseren en begeleiden in de zoektocht naar uw nieuwe droomkeuken.

Welkom bij Grando

Bij Grando hechten wij veel belang aan het persoonlijk inspireren, adviseren en begeleiden van onze klanten in de zoektocht naar hun nieuwe droomkeuken. Wij nodigen u graag uit in onze toonzalen om uw droomkeuken te ontwerpen. Al luisterend naar uw wensen en rekeninghoudende met uw beschikbare ruimte en persoonlijke budget, ontwerpen wij samen met u uw droomkeuken. 

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken voor uw persoonlijke adviesgesprek en wij contacteren u om de afspraak definitief vast te leggen.

VAKMANSCHAP SINDS 1965
ELK VESTIGING EEN ZELFSTANDIGE ZAAKVOERDER
INSPIRERENDE TOONZAAL
ONTZORGEN VAN A TOT Z

Hoe maakt u een afspraak en wat kunt u van ons verwachten?

1. KIES UW VESTIGING, VOORKEURSDATUM EN -tijd

Uw lokale Grando-vestiging bekijkt of er op de door u aangegeven datum en tijdstip ruimte is om voldoende tijd te kunnen vrijmaken om u van alle advies te voorzien en uw droomkeuken te ontwerpen.

2. VUL UW CONTACTGEGEVENS en aanvullende INFORMATIE IN

Vul uw gegevens volledig en correct in zodat wij u kunnen contacteren om uw afspraak vast te leggen. U heeft de ruimte om eventueel aanvullende info mee te geven over de ruimte of bijzonderheden waar de adviseur zich dan op voor kan bereiden.

3. U WORDT GEBELD OM DE AANVRAAG TE BEVESTIGEN

Tijdens een kort intakegesprek worden uw verdere wensen geïnventariseerd en wordt er een afspraak ingepland. 

4. ONZE ADVISEURS ontvangen u in de toonzaal

Op de afgesproken datum en tijdstip ontvangt de adviseur u persoonlijk in de toonzaal met een kopje koffie. hij/zij zal naar uw wensen luisteren, u uitgebreid adviseren en een 3D-ontwerp voor u maken.

VUL HET FORMULIER IN EN MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

GRANDO KEUKENS ONDERSCHEIDT ZICH OP VEEL FRONTEN.

Bij ons is iedere vestiging een eigen zaak. U krijgt dus te maken met een zaakvoerder die een hart heeft voor de klant in zijn regio, een luisterend oor en samen met zijn team uw project tot een perfect einde brengt.. Bij Grando Keukens vindt u de kracht van ontzorgen van A tot Z, wij kunnen alle werkzaamheden uit handen nemen. Wij bieden u kwaliteit en topmerken. Het is voor ons van groot belang dat u vanaf het begin de service krijgt die u wenst.

Grando. Wij weten echt alles van keukens.

Wij ontzorgen u vakkundig van A tot Z
Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.