Grando als partner van uw project

Keukens hebben voor ons geen geheimen meer.

Grando, al +50 jaar een succesrecept.

Grando Keukens is een begrip op de Belgische keukenmarkt. Na ruim 50 jaar heeft het ontwerpen en plaatsen van keukens voor ons geen geheimen meer en beheersen we alle technieken om aan de kwaliteitseisen van onze klanten te voldoen en niet enkel van particuliere klanten. Ook de projectmarkt, waarom we reeds 15 jaar actief zijn, is weg van ons recept. De belangrijkste ingrediënten? Persoonlijke begeleiding, professioneel advies en ruime, moderne toonzalen. Op deze website geven we u een blink in onze interne keuken en ontdekt u hoe we ook uw project op smaak kunnen brengen. Wedden dat u (en uw klanten) onze aanpak graag mogen? 

De grootste keukenkenner van Europa.

Een goed recept begint bij een goede basis. En die is bij Grando Keukens een beproefd en betrouwbaar: we zijn immers een sterk groeiende organisatie die deel uitmaakt van de grootste retailer van Europa op het gebied van keuken- en sanitair, De Mandemakers Group. Daarmee zijn we één van de grootste en meest betrouwbare partners binnen binnen de branche.

Een Belgische smaakmaker,

altijd dicht bij uw project.

In België heeft Grando Keukens een nationaal netwerk van 11 prachtige toonzalen. Daar kan u als bouwpromotor of aannemer, samen met uw klanten, terecht voor keukens perfect op maat gesneden van uw project. 

Een team van keukenexporten trakteert u op een service die u en uw klanten van A tot Z ontzorgt. U kan er dus terecht voor professioneel advies bij uw plannen en geniet van de expertise van een volledig projectteam. 

Grando Keukens? 

Een uitstekende keuze!

Waarom we er zo zeker van zijn dat Grando Keukens ook voor uw project een uitstekende keuze is? We zetten onze troeven nog even voor u op een rijtje. Wedden dat ze u zullen bevallen?

1. We ontzorgen u en uw klant!
 

    1.1.  U kan rekenen op een eerlijke prijs
Bij Grando Keukens is de handelswaarde steeds gelijk aan de particuliere prijs van een keuken. Iedere klant heeft dus waar voor zijn geld. Daar hoeft u zich al geen zorgen over te maken.

    1.2.  U krijgt advies van onze experten
U en uw klanten kunnen terecht in onze moderne toonzalen voor vakkundig advies en inspiratie. Zo laten we u proeven van ons uitgebreid gamma van kwalitatieve materialen. Onze toonzalen zijn ook altijd up-to-date zodat u de laatste nieuwigheden kan ontdekken.

2.  We staan dicht bij u
 

      2.1.  U geniet een persoonlijke service
Doorheen het hele traject, van de offerte tot de plaatsing, staan onze mensen op elk moment voor u klaar om u op uw wenken te bedienen. 
 

      2.2.  U vindt altijd een toonzaal in uw buurt
Voor al uw projecten in België kunt u bij Grando Keukens terecht dankzij ons netwerk van toonzalen.

3.  We kunnen elke opdracht aan
 

     3.1.  U kan op ons bouwen
Dankzij de proactieve opvolging door onze toonzaaladviseurs, onze technische dienst, het plannings- en serviceteam en onze vakkundige keukenmonteurs zijn we met Grando Keukens in staat om meer dan 125 keukens per week te plaatsen.

     3.2.  U haalt elke deadline
Onze geoliede organisatie en jarenlange ervaring in de projectmarkt laat ons toe om grote volumes aan te leveren met respect voor uw deadlines. U kunt dus steeds op ons rekenen en dit zowel voor kwaliteit als kwantiteit. 

 

Meer informatie nodig?

Wenst u nog meer informatie of wenst u met ons in contact te komen?

Vraag uw brochure aan