Referenties

Grando is ook jouw partner bij nieuwbouwprojecten! Het leveren en plaatsen van projectkeukens is een van de specialiteiten van ons bedrijf. Dankzij de gespecialiseerde kennis, de kwalitatief hoogwaardige producten en de eigen montagedienst is het mogelijk een totaalpakket aan te bieden. Dit alles in nauwe samenwerking met de klant en de betrokken partijen.

Dag in, dag uit werken wij eraan onze service naar onze klanten toe zo optimaal mogelijk te maken. Van stijlvolle ontwerpen maken, rekening houdende met onze doelgroep-kopers, tot het leveren van hoogwaardige kwaliteitsproducten, montage en zelfs service na verkoop. Hoog in het vaandel dragen wij namelijk: "Het ontzorgen van A tot Z" en bieden ondersteuning op alle vlakken.

Onderstaand tref je een aantal referentieprojecten waar Grando partner voor de keukens mocht zijn:

Onze klanten zijn fan van ons recept

"Elke schakel, Iedere expert, toonzaalmedewerker of stielman bij Grando Keukens loste onze verwachting in met hun expertise, kennis en manier van aanpak"

Vanwege Korneel Huyge
Projectcoördinator Sabijac

"Persoonlijk en doorgedreven begeleiding gaf vertrouwen en dat werd door alle partijen geapprecieerd."

Lies Ghijs
Interieurcoördinator Caap

"De vele positieve reacties die we ontvingen, heeft ons doen beslissen om de komende tien jaar met Grando Keukens in zee te gaan."

Alain Renders
Group AP