3D keukenplanner

Elke keukendroom begint met een idee. Wat je kan doen met de keukenruimte is vaak moeilijk voor te stellen. Met onze 3D-keukenplanner helpen we jou om een beeld te krijgen van de mogelijkheden.
In een eenvoudig stappenplan gidsen we je doorheen de honderden mogelijke keukenopstellingen.

Keukens ontwerpen naar jouw wens

Kies eerst en vooral de ruimte. Een U-vormige keuken? Een L-vormige opstelling? Of alles op één kant? Vervolgens kan je alles gaan stylen. Van de muren, de vloer tot het plafond. Alles wat maar een invloed kan hebben op de looks van jouw keuken, kun je aanpassen in deze 3D-keukenplanner.

Vervolgens kan je de keuken zelf gaan samenstellen. Starten kan je doen met een basismodel en gaandeweg gaan verfijnen. Hoge of lage kasten? Met of zonder bovenkasten? Kookplaat op gas of inductie? Werkelijk alles is voorhanden in onze 3D-keukenplanner.

Maak een account aan, sla uw ontwerp op en deel het met iedereen. Hun feedback kan helpen om jouw ontwerp nog beter te maken.

 

Stap 1: Kies je ruimte en looks

Kies je ruimte. Elk ontwerp start met dezelfde ruimte. Uiteraard zullen elementen zoals de indeling, de wanden, de vloer, het plafond, deuren en ramen een belangrijke rol spelen. Met een eenvoudige sleepbeweging voeg je een deur of raam toe. Ook de grootte is telkens zeer simpel aan te passen. 

 

Stap 2: plaats de kasten in jouw keuken

Nu komt de uiteindelijke opbouw van jouw keuken. Je plaatst boven- en onderkasten. Kies uit ons assortiment de hoogte van je kasten. Afhankelijk van de hoogte krijg je weer een aantal mogelijkheden om dichter bij jouw droomkeuken te komen. Keukenkasten met of zonder glas? Waar plaats je de spoelbak? Zet je de vaatwas links of rechts?

 

Stap 3: Kies je apparatuur

Een keuken is niets zonder apparatuur. Zet nu jouw koelkast, spoelbak, fornuis en kookplaat in je ontwerp. Stilaan ga je naar het einde van je ontwerp toe. De keuken krijgt nu echt vorm.

 

Stap 4: De Decoratie. Klaar? Bewaar je ontwerp

Nu kan het finale aankleden van de keuken beginnen. De verlichting, tafels, stoelen of misschien zelfs een open haard. Je hebt nu een realistisch beeld van hoe jouw keuken zou kunnen worden. Nog even aftoesten bij je man, je vrouw of familie en vrienden? Geen probleem. Met een eenvoudige druk op de knop stuur je het ontwerp door.