3D keukenplanner

Elke keukendroom begint met een idee. Wat u kan doen met de keukenruimte is vaak moeilijk voor te stellen. Met deze 3D-keukenplanner helpen we u om een beeld te krijgen van de mogelijkheden.
In een eenvoudig stappenplan gidsen we u doorheen de honderden mogelijke keukenopstellingen.

Keukens ontwerpen naar uw wens

Kies eerst en vooral de ruimte. Een U-vormige keuken? Een L-vormige opstelling? Of alles op één kant? Vervolgens kan u alles gaan stylen. Van de muren, de vloer tot het plafond. Alles wat maar een invloed kan hebben op de looks van uw keuken, kunt u aanpassen in deze 3D-keukenplanner.

Vervolgens kan u de keuken zelf gaan samenstellen. Starten kan u doen met een basismodel en gaandeweg gaan verfijnen. Hoge of lage kasten? Met of zonder bovenkasten? Kookplaat op gas of inductie? Werkelijk alles is voorhanden in onze 3D-keukenplanner.

Maak een account aan, sla uw ontwerp op en deel het met iedereen. Hun feedback kan helpen om uw ontwerp nog beter te maken.

 

Stap 1: Kies uw ruimte en looks

Kies uw ruimte. Elk ontwerp start met dezelfde ruimte. Uiteraard zullen elementen zoals de indeling, de wanden, de vloer, het plafond, deuren en ramen een belangrijke rol spelen. Met een eenvoudige sleepbeweging voegt u een deur of raam toe. Ook de grootte is telkens zeer simpel aan te passen. 

 

Stap 2: plaats de kasten in uw keuken

Nu komt de uiteindelijke opbouw van uw keuken. U plaatst boven- en onderkasten. Kies uit ons assortiment de hoogte van uw kasten. Afhankelijk van de hoogte krijgt u weer een aantal mogelijkheden om dichter bij uw droomkeuken te komen. Keukenkasten met of zonder glas? Waar plaatst u de spoelbak? Zet u de vaatwas links of rechts?

 

Stap 3: Kies uw apparatuur

Een keuken is niets zonder apparatuur. Zet nu uw koelkast, spoelbak, fornuis en kookplaten in uw ontwerp. Stilaan gaat u naar het einde van uw ontwerp toe. De keuken krijgt nu echt vorm.

 

Stap 4: De Decoratie. Klaar? Bewaar uw ontwerp

Nu kan het finale aankleden van de keuken beginnen. De verlichting, tafels, stoelen of misschien zelfs een open haard. U heeft nu een realistisch beeld van hoe uw keuken zou kunnen worden. Nog even aftoesten bij uw man, uw vrouw of familie en vrienden? Geen probleem. Met een eenvoudige druk op de knop stuurt u het ontwerp door.