Franchisenemer worden bij Grando?

Zit het ondernemen in jouw bloed? Grando Keukens bied je de ultieme kans.

Grando Keukens is een grote organisatie die deel uitmaakt van de grootste retailer van Europa op gebied van keuken- en sanitair, de DMG Groep. DMG telt 250 filialen in Europa en is zo ook één van de grootste en meest betrouwbare partners binnen de branche.

Grando Keukens is een professionele en sterk groeiende franchise formule en telt momenteel zo'n 50 winkels in Nederland en België. Bovendien is Grando Keukens in volle expansie, het doel is in België jaarlijks twee tot vijf nieuwe toonzalen in te huldigen.

Ben jij een dynamische professional?

Dan is Grando Keukens jouw ultieme kans!

Als zelfstandig Grando ondernemer kun je rekenen op de stevige en onderbouwde steun van een professionele organisatie. Grando Keukens is een sterk merk en heeft een weldoordacht vakkundig concept. Zo ontzorgt Grando de klant van A tot Z, Biedt vakmanschap sinds 1965 en iedere klant geniet van een persoonlijke aanpak.

Vakmanschap

De focus ligt op de verkoop van keukens in het midden- en hoogsegment. Met vele jaren praktijkervaring weten wij wat er nodig is om een droomkeuken te realiseren. Iedere woning is anders en vraagt om maatwerk. Wij overzien graag het hele traject. Van demontage en het afvoeren van de oude keuken, tot technische bouwkundige aanpassingen. Dit vakmanschap verzorgen wij met veel plezier, al meer dan 50 jaar lang.

Wat biedt Grando jou? Wel, het beste van twee werelden.

Jouw ondernemerscapaciteiten en onze ervaren organisatie, vormen samen de sleutel tot succes. Als ondernemer heb je passie voor het vak en voor het eindresultaat. Ben je die enthousiaste, klantgerichte ondernemer met een open mind? Heb je gevoel met, of interesse in de keukenbranche gaande van ontwerp/trends tot techniek/montage? Dan ben jij de geknipte kandidaat waar wij naar op zoek zijn.

Wij vragen geen extreme investeringen, maar bieden je een correct en transparant partnership aan, volledig ondersteund met opleidingen en begeleiding op het vlak van: 

  • Administratie
  • Marketing
  • Verkoop
  • Inkoop
  • Logistiek

Grando vestigingen

De showrooms van Grando variëren in grootte en locatie. Hierin wordt de gevarieerde collectie keukens gepresenteerd. De showroom is een bron van inspiratie voor de klant. De showroom wordt volgens een compleet concept ingericht.

Neem een kijkje in één van onze showrooms >

 

Dieter en Melanie (Aartselaar en Turnhout) aan het woord

Wij zijn met de toonzaal in Aartselaar dus gestart in januari 2014. Waar we reeds 6,5 jaar met hart en ziel aan hebben gewerkt en op deze periode ook een zeer sterke groei hebben gekend.

Lees hier het verhaal van Dieter en Melanie >

Interesse of vragen?

Heb je interesse, wens je meer informatie of zijn er nog vragen waar je graag een antwoord op wenst? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en wij lichten je graag, met alle enthousiasme, onze formule toe en beantwoorden graag jouw vragen.

Jean-Paul Hagen, [email protected],  +31 6 20 09 91 31