Onze begeleiding van een project

Ontdek hieronder hoe wij de begeleiding van jouw project aanpakken. Heb je naar aanleiding van deze uitleg nog vragen of wens je graag een offerte voor de keukens in jouw project?

Vul dan vrijblijvend het contact formulier in en wij nemen spoedig met je contact op.

1. Offerte

De prijsaanvragen lopen via de nationale projectcel, waarna deze door de projectcel uitgezet worden bij de gepaste vestiging. Daar analyseren we de prijsaanvragen van jouw projecten aandachtig om vervolgens een voorstel uit te werken dat voldoet aan jouw verwachtingen wat betreft handelswaarde, opstelling, materialen en toestellen. We bezorgen je een volledige offerte met grondplannen, perspectieftekeningen en artikellijsten. Daarnaast voegen we ook de technische specificaties van alle toestellen en het sanitair toe.

2. Kopersbegeleiding

Nadat we de gegevens van jouw kopers hebben ontvangen, zorgen we ervoor dat ze gecontacteerd worden voor een afspraak in één van onze toonzalen. Daarnaast bezorgen we je doorlopend een overzicht van de stand van zaken. Zo kun je zien in welke fase elk specifiek dossier zich bevindt. We bewaken daarbij jouw deadlines en bezorgen je de ondertekende overeenkomsten.

3. Projectopvolging

Als jouw kopers hun keuzes gemaakt hebben, volgen we je project verder op. We zorgen dat je tijdig de technische plannen ontvangt en staan in voor je technische vragen. In functie van de planning van jouw werf en de oplevering van de appartementen of woningen, coördineren we de opmetingen, bestellingen en productieopdrachten zodat de levering en de plaatsing stipt kunnen plaatsvinden.

4. Planning en service

Om de planning van onze plaatsingsploegen voor alle partijen vlot te laten verlopen, informeren we je over onze planning en maken hieromtrent met jou concrete afspraken. In geval van vragen over plaatsing, afwerking en naverkoop kunnen jouw klanten, net als jij trouwens, bij ons terecht. Je hoeft zich daar geen zorgen over te maken. Wij staan altijd klaar om te helpen.

5. Plaatsing en werfopvolging

Wij zorgen ervoor dat de monteurs de keukens vakkundig en met oog voor detail plaatsen en afwerken. We behandelen jouw vragen over de montage, zorgen voor een proactieve werfopvolging en de verwerking van de werfverslagen. We contacteren je ook zelf om samen een rondgang te doen op je werf of plannen dit in op jouw vraag.

 

6. Facturatie

Last but not least: onze mensen op de boekhoudafdeling helpen je met plezier verder bij al je vragen rond vorderingsstaten en de facturatie.

Meer info of een offerte?

Wens je nog meer informatie te ontvangen of heb je nog vragen, neem gerust vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen.
Graag een prijsaanvraag indienen voor jouw project? Vul dan ook onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.