Onze begeleiding van een project

Ontdek hieronder hoe wij de begeleiding van uw project aanpakken. Heeft u naar aanleiding van deze uitleg nog vragen of wenst u graag een offerte voor de keukens in uw project?

Vul dan vrijblijvend het contact formulier in en wij nemen spoedig met u contact op.

1. Offerte

De prijsaanvragen lopen via de nationale projectcel, waarna deze door de projectcel uitgezet worden bij de gepaste vestiging. Omdat wij met zelfstandige dealers werken gebeurt het gehele aankoopproces binnen de vestiging. De wensen van de klant staan bij ons centraal, aan de hand van deze wensen maken wij passende ontwerpen en zorgen dat dit steeds binnen het budget van de klant past.

2. Klantopvolging

Iedere vestiging beschikt over gespecialiseerde keukenadviseurs die op proactieve wijze de klanten contacteren. Iedere klant (koper appartement) wordt bij ons persoonlijk ontvangen en verder geholpen. Ook hier luisteren wij naar de wensen van de klant en bekijken we alle mogelijkheden om tot zijn/haar droomkeuken te komen. De klant ontvangt van ons altijd een eerlijke prijsofferte inclusief 3D ontwerp.

3. Bestellen

Ook de bestelling van de keukens gebeurt binnen de vestiging zelf. Kort na het akkoord van de klant volgt het technische plan en na de opmeting gaat de vestiging over tot het bestellen van de keuken. De aannemer bezorgt ons een planning wanneer de keukens geplaatst kunnen worden en wij stemmen onze orderverwerking en montageplanning hierop af.

4. Technische plannen

Iedere klant ontvangt van ons gedetailleerde technische plannen, zodat de aannemer alle leidingen op de juiste plaats kan leggen. Zo kunnen onze monteurs bij de montage van de keuken alles vlot en perfect aansluiten.

5. Logistiek

Bij Grando Keukens werken we volgens het lean principe. Het snelste proces om de keukens bij de klant te krijgen. Nadat de keukens besteld zijn bij de leverancier, zullen deze geleverd worden bij ons eigen logistiek centrum. Hier werkt een professioneel team aan het volledige logistieke proces van toelevering tot uitlevering, dit voor alle vestigingen in Nederland en België.

 

6. Montage

Grando Keukens beschikt over een actief en professioneel team van monteurs die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Wij zorgen ervoor dat uw keuken perfect gemonteerd en aangesloten wordt. En wanneer er ter plaatse nog vragen zijn dan denken wij in oplossingen. Ook onze service na verkoop is tiptop in orde.

Meer info of een offerte?

Wenst u nog meer informatie te ontvangen of heeft nog vragen, neem gerust vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen.
Graag een prijsaanvraag indienen voor uw project? Vul dan ook onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.