GRANDO_WEB.svg

Op zoek naar inspiratie?

Bespreek de mogelijkheden

Alle vestigingen

Advies op afstand !

Met de moderne technologie is het voor ons ook mogelijk om telefonisch, per mail of zelfs via Skype advies te verlenen.
Maakt u hier ook graag gebruik van, maak dan een snel een afspraak.

Aangepaste openingstijden

Gezondheid staat voorop. Grando neemt zijn verantwoordelijkheid en wij sluiten onze toonzalen tot 5 april. Wel zijn wij telefonisch en per mail bereikbaar voor al uw vragen.
Uiteraard helpen wij u graag met advies op afstand.

Bouwbeursactie!

Graniet of composiet cadeau!

GRANDO

"wij weten echt alles van keukens"

Op zoek naar een nieuwe keuken op maat van uw woning en budget? Grando Keukens ontwerpt functionele en esthetische keukens gemaakt uit de meest kwalitatieve materialen die perfect aansluiten bij uw wensen. Wij nemen uitgebreid de tijd om naar uw wensen te luisteren en ontwerpen uw droomkeuken. Onze teams van ervaren specialisten staan u bij met raad en daad.

 

Bij Grando wordt iedere vestiging geleid door een zelfstandige zaakvoerder. Hierdoor heeft u steeds éénzelfde aanspreekpunt en dit gedurende het hele traject én wordt u nooit van het kastje naar de muur gestuurd. Dat verzekeren we u!

3D-Keukenplanner

Stel uw ideale keuken samen met deze handige tool. U krijgt een 3D-beeld van uw toekomstige keuken. Deel uw keuken met uw gezin, familie of vrienden. Snel, simpel en supertof!

Een keuken voor ieders smaak

Eind 2017 gingen we op zoek naar een bedrijf dat een degelijke en vooral praktische keuken kon maken en plaatsen voor ['eet]-ball.

Na een grondig marktonderzoek beslisten we uiteindelijk om Grando Roeselare onze keuken te laten maken en plaatsen. Omdat we daar het gevoel hadden dat er werkelijk naar ons werd geluisterd en er degelijke oplossingen werden geboden voor onze vaak ingewikkelde eisen. Er is o.a. een eiland gebouwd rond een toogijskast die we reeds in ons bezit hadden, en ook werd er een doorgang gecreëerd die achter 2 kastdeuren verscholen zit. Verkoper Jean-Pierre vond voor al onze eisen een pasklare oplossing! 

Zoals verwacht, verliep de levering en plaatsing dan ook perfect. De plaatsers wisten wat hen te doen stond en de afhandeling van enkele laatste kleine afwerkingen werd ook volgens de genomen afspraken nageleefd.

De dienst na verkoop kunnen we niet beoordelen, dit omdat we hem nooit nodig hebben gehad. 

Anouck VG

Uw nieuwe keuken

Een nieuwe keuken is zoveel meer dan een plaats waar u eten klaarmaakt. Steeds vaker is de keuken een centrale ruimte in het huis. In de keuken start u de dag. U doet er energie op. Rond de keukentafel overloopt u de planning. Of blikt u tevreden terug over wat de dag bracht.

Omdat het belang van een goede keuken groot is, koopt u een nieuwe keuken allerminst ondoordacht. U denkt na, met uw partner, met uw gezin, met uw architect. En gaat vervolgens op zoek naar de meest geschikte keukenbouwer.

Bij Grando Keukens juichen we dit toe! Wij delen namelijk uw passie voor de keuken als centrale leefruimte in het huis. We weten alles, maar écht alles, van keukens en staan u dan ook graag bij met advies. Daarom doorlopen we stapsgewijs uw wensen en noden om zo tot het ontwerp van uw dromen te komen. Afgestemd op uw levenswijze en gezinssituatie en in lijn met de rest van uw huis.

Gardone-73a.jpg

Waarop moet u letten bij de aankoop van een nieuwe keuken? Op heel wat zaken! De sfeer, de inrichting, de verlichting, de keukenapparaten, de functionaliteit en de inpassing in uw bestaande woning. Heel wat punten waarvoor u op ons advies kan rekenen.

Een nieuwe keuken?
Kom dan langs bij Grando Keukens