GRANDO_WEB.svg

Op zoek naar inspiratie?

Bespreek de mogelijkheden

Alle vestigingen

LENTE DEALS BIJ GRANDO!

Profiteer nù bij aankoop van uw nieuwe Grando keuken van 25% korting op een toestellenset naar keuze en een Quooker cadeau!*

GRANDO

"wij weten echt alles van keukens"

Op zoek naar een nieuwe keuken op maat van uw woning en budget? Grando Keukens ontwerpt functionele en esthetische keukens gemaakt uit de meest kwalitatieve materialen die perfect aansluiten bij uw wensen. Wij nemen uitgebreid de tijd om naar uw wensen te luisteren en ontwerpen uw droomkeuken. Onze teams van ervaren specialisten staan u bij met raad en daad.

 

Bij Grando wordt iedere vestiging geleid door een zelfstandige zaakvoerder. Hierdoor heeft u steeds éénzelfde aanspreekpunt en dit gedurende het hele traject én wordt u nooit van het kastje naar de muur gestuurd. Dat verzekeren we u!

3D-Keukenplanner

Stel uw ideale keuken samen met deze handige tool. U krijgt een 3D-beeld van uw toekomstige keuken. Deel uw keuken met uw gezin, familie of vrienden. Snel, simpel en supertof!

Een keuken voor ieders smaak

"Ten opzichte van andere keukenbouwers kon Grando Lier ons een scherpe prijs aanbieden. We zijn ook heel tevreden over de plaatsing. Zelfs wanneer er tijdens de plaatsing een plint bekrast werd, werd dit door Grando zelf gemeld en snel opgelost."

Kevin Vertommen

Uw nieuwe keuken

Een nieuwe keuken is zoveel meer dan een plaats waar u eten klaarmaakt. Steeds vaker is de keuken een centrale ruimte in het huis. In de keuken start u de dag. U doet er energie op. Rond de keukentafel overloopt u de planning. Of blikt u tevreden terug over wat de dag bracht.

Omdat het belang van een goede keuken groot is, koopt u een nieuwe keuken allerminst ondoordacht. U denkt na, met uw partner, met uw gezin, met uw architect. En gaat vervolgens op zoek naar de meest geschikte keukenbouwer.

Bij Grando Keukens juichen we dit toe! Wij delen namelijk uw passie voor de keuken als centrale leefruimte in het huis. We weten alles, maar écht alles, van keukens en staan u dan ook graag bij met advies. Daarom doorlopen we stapsgewijs uw wensen en noden om zo tot het ontwerp van uw dromen te komen. Afgestemd op uw levenswijze en gezinssituatie en in lijn met de rest van uw huis.

Gardone-73a.jpg

Waarop moet u letten bij de aankoop van een nieuwe keuken? Op heel wat zaken! De sfeer, de inrichting, de verlichting, de keukenapparaten, de functionaliteit en de inpassing in uw bestaande woning. Heel wat punten waarvoor u op ons advies kan rekenen.

Een nieuwe keuken?
Kom dan langs bij Grando Keukens