Gratis graniet of composiet

Grando

wij weten echt alles van keukens

Op zoek naar een nieuwe keuken op maat van uw woning en budget? Grando Keukens ontwerpt functionele en esthetische keukens uit de meest kwalitatieve materialen die perfect aansluiten bij uw wensen en noden. Wij luisteren naar u en komen samen tot de beste keuken. Onze teams van ervaren specialisten staan u bij met raad en daad.

"Grando Brugge is absoluut top! Mooie winkel en een topverkoper en vakkenner !! We zeer tevreden met onze keuken. Superbedankt !!!! "

Frank

Uw nieuwe keuken

Een nieuwe keuken is zoveel meer dan een plaats waar u eten klaarmaakt. Steeds vaker is de keuken een centrale ruimte in het huis. In de keuken start u de dag. U doet er energie op. Rond de keukentafel overloopt u de planning. Of blikt u tevreden terug over wat de dag bracht.

Omdat het belang van een goede keuken groot is, koopt u een nieuwe keuken allerminst ondoordacht. U denkt na, met uw partner, met uw gezin, met uw architect. En gaat vervolgens op zoek naar de meest geschikte keukenbouwer.

Bij Grando Keukens juichen we dit toe! Wij delen namelijk uw passie voor de keuken als centrale leefruimte in het huis. We weten alles, maar écht alles, van keukens en staan u dan ook graag bij met advies. Daarom doorlopen we stapsgewijs uw wensen en noden om zo tot het ontwerp van uw dromen te komen. Afgestemd op uw levenswijze en gezinssituatie en in lijn met de rest van uw huis.

grando-home2.jpg

Waarop moet u letten bij de aankoop van een nieuwe keuken? Op heel wat zaken! De sfeer, de inrichting, de verlichting, de keukenapparaten, de functionaliteit en de inpassing in uw bestaande woning. Heel wat punten waarvoor u op ons advies kan rekenen.

Een nieuwe keuken?
Kom dan langs bij Grando Keukens