meedenken over elk detail in uw droomkeuken doen we zo

Een keuken kiezen is niet iets waar u licht mag overgaan. Zelfs al heeft u goed uw research gedaan, dan nog is een helpende hand zeker en vast geen overbodige luxe. Dus, ook al heeft u beslist om uw keuken zelf te ontwerpen, wat extra advies kan nooit kwaad. Grando Keukens weet - zoals onze slogan aangeeft - echt alles over keukens. Laat ons meedenken, zodat u geen enkel detail over het hoofd ziet!

Een keuken kiezen zit hem ook in de details

Het eerste aspect waar u een duidelijk beeld over heeft, is over het algemeen de kostprijs. Als u beslist heeft welk budget u wilt vrijmaken voor uw nieuwe droomkeuken, dan pas komt de fase waarin u op zoek gaat naar de stijl die het best bij u en uw interieur past. Inspiratie opdoen en een goed overzicht krijgen van de diverse stijlen kunt u makkelijk online, op deze website of in ons inspiratiemagazine. Uiteraard heten Grando-experts u ook van harte welkom in een van de vele showrooms. Een keukenstijl kiezen is namelijk makkelijker als u deze in het echt ervaart.

"Het kiezen van een nieuwe keuken gebeurt stapsgewijs. Er zijn zes stappen die u kunt zetten om tot de perfecte keuken te komen."

Eenmaal de stijl vastligt, zijn er nog zaken waarover u moet beslissen. Denk daarbij aan de toestellen, het werkblad, de afwerking van de keukenfronten, het al dan niet voorzien van een kookeiland enzovoort. Als de grootste knopen zijn doorgehakt, dan komen de details aan bod. En het zijn de details die ‘t hem doen. Keuzestress? Of weet u niet goed het verschil tussen de beschikbare kwaliteiten van toestellen of de soorten afwerkingen die we in de aanbieding hebben? Grando-experts staan u graag bij!

De impact van kleur in de keuken wordt nog te vaak onderschat

Over kleuren en smaken valt niet te twisten, alhoewel. U kunt een kleur zeer mooi vinden bij ons in de showroom of in een kleurenwaaier, maar dat betekent niet automatisch dat deze ook perfect combineerbaar zal zijn met de keuzes die u (destijds) maakte voor uw interieur. Een aspect dat hierbij heel vaak over het hoofd wordt gezien, is lichtinval. Wees ook voorzichtig met kleuren combineren.

Uw keuken in het juiste (dag)licht

Hoe een kleur zich gedraagt, hangt hoofdzakelijk af van het licht dat erop valt. Er zijn ook grote verschillen in soorten licht. Natuurlijk licht heeft een andere impact op kleuren dan kunstmatig licht. Weten hoe groot de impact is van de verschillende soorten lichtinval of waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van kleuren? Onze experts denken graag met u mee.

Kleuren kiezen en/of combineren is specialistenwerk 

De juiste kleur kiezen, vraagt een basiskennis kleuren. Experimenteren is leuk, maar we raden u aan om dat toch maar niet te doen. Slecht gecombineerde kleuren werken niet! Elke kleur heeft trouwens ook een specifieke karaktertrek. Sommige kleuren verkleinen een ruimte, andere kleuren zijn dan weer agressief van aard. Meer weten over welke kleuren u kunt combineren met de kleuren die domineren in het interieur? Of welke kleuren goed gaan met matte of hoogglanskeukenfronten? Maak een afspraak. Een deskundige doet u alles uit de doeken.

Meedenken over uw droomkeuken op elk vlak

We beschreven hierboven een van de details, maar er zijn talloze aspecten waar we u kunnen bij helpen. In onze artikels vindt u al heel wat informatie. 

Wilt u zich al snel even inlezen voor u tot bij ons komt? Heeft u al nagedacht over onderstaande keuzebepalende factoren? Neem wat bagage mee naar uw afspraak met een van onze Grando-adviseurs.

Ergonomie in de keuken Keukenverlichting Energiezuinige keuken 

Keukengrepen of niet Veiligheid in de keuken 

 

Keuzestress?

Heeft u keuzestress door de vele mogelijkheden? Heeft u het moeilijk met het doorhakken van bepaalde knopen? Laat ons met u meedenken en u adviseren. 

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.