Over Grando

Grando Keukens onderscheidt zich op veel fronten. Bij ons is elke toonzaal een eigen zaak en heeft een eigen zelfstandige zaakvoerder. U krijgt dus te maken met een echte ondernemer die een hart voor de klanten in zijn regio heeft en een luisterend oor. Wij bieden u kwaliteit en topmerken. Het is voor ons van groot belang dat u vanaf het begin de service krijgt die u wenst.

 

 

"Wij maken uw droomkeuken binnen uw persoonlijk budget."

 

Het eerste aspect waar u een duidelijk beeld over zou moeten hebben, is het budget dat u wenst uit te geven aan uw nieuwe droomkeuken. Bij Grando hebben wij een zeer breed assortiment wat maakt dat wij voor ieders budget en voor ieders wensen een mooie keuken kunnen ontwerpen. Laat u dus door ons inspireren en adviseren in de zoektocht naar uw nieuwe keuken, wij zullen hierbij goed naar uw wensen en verwachtingen luisteren en overlopen met u alle verschillende mogelijkheden die er zijn. Nadat u keuzes heeft gemaakt uit al die verschillende mogelijkheden, ontwerpen wij uw droomkeuken en dit binnen uw persoonlijke budget.

 

"Wij helpen u graag met een plan op maat."

 

Eenmaal de stijl vastligt, zijn er nog zaken waarover u moet beslissen. Denk daarbij aan de toestellen, het werkblad, de afwerking van de keukenfronten, het al dan niet voorzien van een kookeiland enzovoort. Als de grootste knopen zijn doorgehakt, dan komen de details aan bod. En het zijn de details die ‘t hem doen. Keuzestress? Of weet u niet goed het verschil tussen de beschikbare kwaliteiten van toestellen of de soorten afwerkingen die we in de aanbieding hebben? Grando-experts staan u graag bij!

 

 

"Van ontwerp tot realisatie. wij bij grando bieden puur vakmanschap."

 

Bij Grando zijn wij steeds mee met de nieuwste trends en nieuwigheden op het gebied van kleuren, opstellingen, materialen en toestellen. Op al deze vlakken inspireren en adviseren wij onze klanten graag, zodat, zoals onze slogan het zegt ook u na het bezoek aan Grando Keukens echt alles over keukens weet. Wij maken keukens op maat van uw woning, situatie en wensen, wat maakt dat wij altijd op het vlak advies, ontwerp en montage puur vakmanschap leveren. Heeft u vragen of een situatie waarvan u denkt dat een bepaalde optie niet tot mogelijkheden behoort, neem dan zeker eens contact met ons op, wij denken graag met u mee in oplossingen. Wij zijn immers in het bezit van 55 jaar ervaring.

 

 

"Wij ontzorgen u vakkundig van A tot Z."

 

Grando werkt met ervaren keukenplaatsers. Voor het sanitair en de elektrische aansluitingen doen wij een beroep op specialisten ter zake. De Grando-monteur sluit de kranen, de spoelbak en de toestellen aan, maar is niet gekwalificeerd om leidingen en/of afvoeren te verleggen of om te vloeren en te stucen. Maar Grando ontzorgt u wel graag, dus wij kunnen wel alle bijkomende werkzaamheden voor u regelen, coördineren en opvolgen. Hiervoor doet Grando een beroep op ervaren aannemers die stuk voor stuk een krak in hun vak zijn. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden bij de Grando vestiging bij u in de buurt.

 

Maak een vrijblijvende afspraak

ELKe toonzaal een zelfstandige zaakvoerder

Bij Grando helpt de eigenaar u bij het samenstellen van uw ideale keuken. Als zelfstandige zaakvoerders verbinden we onze goede naam aan onze service en onze kwaliteit. Het hele traject wordt u begeleid door een en dezelfde persoon: van het eerste kopje koffie tot de service na aankoop. Een prettig idee. Wij hebben passie voor het vak én het eindresultaat, want zijn pas tevreden als u dat bent.

'WIJ BIEDEN U INSPIRATIE EN VERNIEUWDE IDEEËN'  

Ab Brandwijk Grando Keukens Merksem.

Een duurzame oplossing

Bij Grando vinden we het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de wereld waarin we wonen en werken. Daarom worden onze keukens klimaatneutraal geproduceerd en verwerken we uitsluitend hout dat uit duurzaam beheerde bossen komt. Hiervoor is het internationale keurmerk PEFC afgegeven. Bovendien is de productie gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001, ISO 14001, ISO 50001 en EAMS II. Bij Grando kiest u dus altijd voor een duurzame oplossing!