Reviews

Beoordelingen van ervaringen van echte klanten. Laat je inspireren door de verhalen over ons. 

Topservice en zeer professionele begeleiding met kennis van zaken
Alain en Svetlana Marcaillou
Beoordeling van Grando Merksem
Bron: Google - 01 december 2020
Wat is het leven toch mooi in onze Grando keuken! Om nog maar te zwijgen van onze nieuwe Grando wasplaats! Dit hadden we echt vroeger moeten doen! Bedankt aan Greet en Piet en het ganse team voor de mooie ontwerpen en de piekfijne afwerking en opvolging! Wat een service! Het is echt zo, ze weten alles van keukens!
Siska Loyson
Beoordeling van Grando Roeselare
Bron: Google - 01 december 2020
Een firma zoals Grando keukens te MERKSEM zo bestaat er maar 1. Als bouwheer kan ik deze Firma te zeerste aanraden. Super vriendelijk en professioneel personeel. Antwoorden zeer vlug op vragen en mails en bieden alle hulp aan. Zeer correcte prijzen en Kwaliteit. Als bouwheer is er maar 1 firma waarvan ik zo tevreden ben en dat is Grando keukens te MERKSEM,de andere Firma´s zouden hier een voorbeeld aan moeten nemen.
Johan Hamelryck
Beoordeling van Grando Merksem
Bron: Google - 01 december 2020
Prijs kwaliteit hebben wij een zeer goede ervaring met Grando Keukens Roeselare. Waarbij van offerte tot dienst na verkoop alles vlot en correct verloopt. Ook het samen ontwerpen van de keuken met de verkoper adhv voorbeelden in de toonzaal heeft ons enorm geholpen bij de keuze voor Grando. Een aanrader dus.
Arne Rosseel
Beoordeling van Grando Roeselare
Bron: Google - 17 november 2020

Onze keuken gekocht bij Grando (bij Jean-Pierre Billiet). Wij zijn helemaal tevreden van het resultaat en krijgen veel positieve reacties van het resultaat! Volledig geplaatst geweest zoals afgesproken. Super service!! Ook plaatsing heel vlot verlopen. Wij raden Grando iedereen aan.

Jeffrey D'Hondt
Beoordeling van Grando Roeselare
Bron: Google - 30 oktober 2020
Een aanrader voor ieder die een nieuwe keuken wil aankopen. Eén adres GRANDO. Zeer vriendelijke ontvangst en vakkundige uitleg door Nathalie. We zijn héél tevreden over de resultaten. Van harte dank en zullen zeker aan ieder het adres aanbevelen.
Luc Depoortere
Beoordeling van Grando Roeselare
Bron: Google - 26 oktober 2020
Zeer positieve ervaring gehad bij Grando Keukens Roeselare. Ondanks de kleine ruimte wist Jean-Pierre een keuken te ontwerpen met voldoende opbergruimte. De plaatser werkte alles af tot in de kleinste details, wat een prachtig resultaat opleverde. Wij zijn heel tevreden!
Michiel B.
Beoordeling van Grando Roeselare
Bron: Google - 20 oktober 2020
Zeer tevreden van Grando Keukens! Desondanks de kleine ruimte hielp Nathalie ons de perfecte inrichting te creëren van onze keuken in ons appartement aan zee. Alles is aanwezig met voldoende opslagruimte. Wat betreft levering en plaatsing verliep alles zoals afgesproken. Prijs-kwaliteit zeker een aanrader!
Matthieu en Louise Claeys
Beoordeling van Grando Roeselare
Bron: Google - 19 oktober 2020
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij jullie via Jean-Pierre Billiet, zeer goede service en advies, echt top service , de levering en plaatsen vlot verlopen door deskundige plaatser , wij zijn héél tevreden klanten en delen dit met onze familie en vrienden, mooie reclame, in bijlage het resultaat
Ann en Luc Bultinck
Beoordeling van Grando Roeselare
Bron: Google - 16 oktober 2020
Super tevreden van onze nieuwe keuken.
Karen Cools
Beoordeling van Grando Roeselare
Bron: Google - 01 oktober 2020
Super service
Koen Smeyers
Beoordeling van Grando Roeselare
Bron: Google - 30 september 2020
Excellent magasin à prix très correctes et une qualité impeccable. Mr Davy Demesmacre est notre commercial chez eux. Il nous a conseillé tout au long de notre choix en nous orientant. Il est très orienté client et très professionnel. Enfin je recommande Grando pour les cuisines !
Nihale Saba
Beoordeling van Grando Zaventem
Bron: Google - 18 augustus 2020
Merci
Kai-uwe Boehm
Beoordeling van Grando Neupré
Bron: Google - 18 augustus 2020
Super service
Steven Dewinter
Beoordeling van Grando Gent
Bron: Google - 12 augustus 2020
Via Revive/Saffrou werden we voor de definitieve keuze van onze keuken/en toestellen doorgestuurd naar Grando-keukens, StMartensLatem. Peggy Raemdonck - binnenhuisarchitecte- heeft ons op Grand(o)ioze manier begeleid door de keuzemogelijkheden ivm opstelling, materialen, kleur,apparaten ...van onze keuken. Peggy is zeer competent én super vriendelijk! Nu rekenen we erop dat Grando onze hoge verwachtingen waar maakt !!!
Rik Martin
Beoordeling van Grando Gent
Bron: Google - 19 juli 2020
Heel tevreden
Tim. V.
Beoordeling van Grando Lier
Bron: Google - 19 juli 2020
Top!
Vic Dresen
Beoordeling van Grando Aartselaar
Bron: Google - 15 juli 2020
Heel veiendelijk en behulpzaam !
Michel Van Geert
Beoordeling van Grando Gent
Bron: Google - 12 juli 2020