Moderne keuken

Strakke lijnen, vierkante vormen en een gladde afwerking. Voelt u zich hiertoe aangetrokken? Dan past de moderne keuken goed binnen uw perfecte plaatje. Puur design en optimale functionaliteit. Dat zijn de kernwoorden waarmee Grando van uw moderne keuken de fijnste plek van het huis maakt. Maar voor welke materialen en keukenapparatuur kiest u, en bovenal: hoe combineren?

Combineren in de moderne keuken

De uitstraling van uw moderne keuken wordt bepaald door de juiste combinatie van kleuren en materialen. Maar welke kleuren zijn typerend, hoe kiest u het juiste werkblad en welke keukenkastjes en frontjes passen daarbij? Die beslissing hoeft u niet alleen te maken. Met de hulp van uw Grando adviseur bent u verzekerd van een uniek resultaat: de moderne keuken van uw dromen.

 

Kleur en materiaal voor moderne keukeninrichting 

Grando Keukens biedt u een grote verscheidenheid aan kleuren en materialen voor een moderne keuken. Als materiaal zijn composiet en graniet bijvoorbeeld een uitstekende combinatie voor een hedendaagse uitstraling. Moderne designkeukens met hout combineren dan weer perfect met kleuren als taupe, beige en groen. Zo past grijs daar ook mooi bij, net als bij geborsteld rvs. Heeft u ook aan hoogglans gedacht?

De indeling van uw keuken speelt uiteraard een rol bij de mogelijkheden. Bijvoorbeeld als u een moderne keuken met kookeiland of schiereiland wenst. Onze specialisten houden rekening met de gewenste indeling en bespreken met u de mogelijkheden. Uiteraard zorgen wij ook voor de modernste apparatuur als het gaat over het ontwerpen van een moderne keuken.

Moderne keuken blinkt uit in functionaliteit en design 

Een van de kenmerken van onze moderne designkeukens is dat deze uitblinken in functionaliteit en design. De functionaliteit van bijvoorbeeld de keukenkastjes of van de keukenapparatuur. Dat voorziet in het ultieme gemak en in de ideale kookbeleving.

Het oog wil natuurlijk ook wat en daarom is er altijd sprake van een eigentijds design. Bijvoorbeeld met de strakke belijning en kwalitatief hoogwaardige afwerking. De moderne keuken biedt bovendien de mogelijkheid om zowel de kasten als apparatuur weg te werken. Naadloos welteverstaan.