Landelijke keuken

Tientallen jaren geleden deed de keuken voornamelijk dienst als de ruimte waar het eten werd bereid. Tegenwoordig vinden we niets heerlijker dan thuiskomen in een sfeervolle leefkeuken. Een landelijke keuken geeft altijd een warm welkom. Kenmerkend aan deze keukens zijn de houten kaderkasten en open kastjes waar u al uw potten en pannen in kwijt kunt. Planken tegen de achterwand van de keuken creëren extra ruimte om kookboeken, flesjes olijfolie en kruiden op uit te stallen. Kortom, in een landelijke keuken mogen alle elementen gezien worden. De natuurlijke materialen waar landelijke keukens om bekend staan combineren prachtig met warme kleuren zoals grijs en bruin, maar ook lichtere tinten zoals magnolia en zand. Een extra dik stenen werkblad en een achterwand met boerentegels maken het plaatje compleet.

Licht en ruimte in landelijke keukens 

De keuken is het kloppende hart van veel huishoudens en is een plek waar gezelligheid en functionaliteit samenkomen. De landelijke strakke keukens zijn met hun huiselijke, moderne afwerking een populaire trend in de wereld van keukens en een bestseller bij Grando keukens.

Gezelligheid troef met de landelijke keuken 

Houdt u van een keuken die de nodige rust uitstraalt, maar toch huiselijk aanvoelt? De landelijke strakke keuken zorgt als geen ander dat uw keuken een gezellige plek wordt voor de hele familie. In de landelijke strakke keuken wordt vaak gekozen voor open kasten. Met details in de afwerking maakt de cottage keuken dan ook het verschil in uw woning. Het resultaat is een warme, huiselijke look voor een keuken waar u de hele dag door graag vertoeft.

Hoogstaand materiaal met stijlvolle uitstraling 

Met het gebruik van natuurlijke materialen, zoals notenhout, hardsteen of eik, krijgt uw keuken een klassevolle look. Grando Keukens kiest immers voor een afwerking die niet alleen staat voor kwaliteit, maar ook voor een stijl en luxe.

Deze materialen worden verder gecombineerd met authentieke elementen, zoals een gietijzeren fornuis, glaskasten of een unieke lamp. Door dit geheel van natuurlijke materialen met een traditionele afwerking krijgt u een strakke, maar landelijke keuken. Deze keuken is dan ook een aanrader voor elke liefhebber van de moderne look die toch voor een persoonlijke touch wil gaan.