Belmonte

Droom jij van een super strakke, moderne keuken met een warme touch, wel dan is Belmonte eentje om te bekijken.
Deze design keuken is voorzien van luxe fineer fronten en Corian werkblad dat het hele eiland inpakt.
2 luxe opzetkasten om het servies van het ontbijt in op te bergen, meer dan voldoende andere opbergruimte.
O, en heb je de koffiemachine al ontdekt voor een heerlijk kopje koffie in de ochtend of als vieruurtje?

Belmonte is echt van alle luxe voorzien.

3D-Tool

Plan jouw afspraak

Wist je dat alle keukens bij Grando In vele kleuren en opstellingen uitgevoerd kunnen worden? De mogelijkheden zijn eindeloos! 

  • Diverse opstellingen passend bij jouw ruimte
  • Diverse werkbladen
  • Ruim aanbod kleuren
  • Diverse grepen/knoppen

(Hout) fineer fronten

Een houtlook in uw keuken zonder massief hout te gebruiken? Dit is mogelijk met fineer frontjes. Door een houtvezelplaat of MDF kern krijgt u een stevige front. Een dikke laag houtfineer wordt rondom de plaat bevestigd. U kunt kiezen uit verscheidende kleuren en structuren!

Lees meer >

Een werkblad uit Corian is duurzaam, massief en homogeen. Doordat het volledig op maat word gemaakt, kan het in iedere gewenste vorm worden gebogen. Het materiaal is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar en kleine krassen kun je eenvoudig herstellen. Corian is helaas wel wat vlekgevoeliger. 

Het neusje van de zalm: Het kookeiland

De crème de la crème onder de opstellingen. Bij deze opstelling wordt er een los element in het midden van de ruimte geplaatst. Dit creëert niet alleen extra werkruimte, maar is ook ideaal wanneer uw woning een open keuken heeft. Heeft u gasten? Laat ze plaatsnemen in de woonruimte en klets gezellig mee vanuit de keuken. Kortom: een echte sfeermaker!

Lees meer >

Luxe apparatuur

Een keuken is het hart van het huis waar je experimenteert met nieuwe ingrediënten, recepten uitprobeert of juist je comfort food klaar of het eten voor het gehele gezin. Bij Grando weten ze dit maar al te goed en begrijpen je wensen, want niemand is het zelfde en iedereen heeft zijn of haar eigen wijze van koken. Én dit kan per dag verschillen! Voor elk moment is er passend apparatuur voor in uw keuken.

Lees meer >