Rechte keukens

Het gemak van een rechte keuken.
Rechte keukens brengen allerlei voordelen met zich mee. Zo is dit type keuken ideaal voor een lange rechte wand of compacte kamer. Mede dankzij de rechte opstelling kunt u er alle elementen in kwijt die thuishoren in een keuken. Denk bijvoorbeeld aan een spoelbak, maar ook een koelkast of vaatwasser. Rechte keukens koopt u bij Grando Keukens, dé keukenspecialist van de Benelux.

Een uitvoering en werkblad naar keuze 

Bij Grando Keukens valt er altijd genoeg te kiezen. U kiest namelijk voor een stijl, uitvoering en werkblad dat u aanspreekt. Logisch, want de keuken is een belangrijke plek in huis. Landelijk, klassiek of modern, bij ons kan het allemaal. Heeft u geen idee wat u wilt, maar wilt u wel inspiratie opdoen? Blader ons magazine door of breng een bezoek aan onze showroom. Het biedt inzage wat er mogelijk is binnen uw budget.

Koop een rechte keuken bij Grando Keukens 

Net als alle andere type keukens zijn ook rechte keukens op maat te maken. Hierbij wordt door Grando Keukens rekening gehouden met de grootte van de ruimte, maar ook de plaatsing van alle elektrische apparaten. Kies daarom voor een praktische en functionele keuken in een uitvoering die u aanspreekt. Dit stelt u in staat om met plezier te genieten van uw nieuwe keuken. Win geheel vrijblijvend advies in bij een van onze keukenspecialisten en geniet binnen een kort tijdsbestek van een nieuwe keuken.

BENIEUWD WELKE RECHTE KEUKEN WIJ VOOR U KUNNEN ONTWERPEN?

Bent u benieuwd naar welke rechte keuken wij voor uw woning en wensen wij kunnen ontwerpen? 
Maak dan snel een afspraak bij de Grando vestiging in uw buurt en onze keukenexperts helpen u graag verder een plan op maat.

Vakmanschap sinds 1965
Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.