Moderne landelijke keukens

Moderne landelijk keukens: waar gezelligheid en comfort elkaar vinden.
Wil je graag een keuken die voorzien is van de modernste apparaten, maar ook een keuken die rust, warmte, sfeer en eenvoud uitstraalt? Ga dan voor een van de moderne landelijke keukens van Grando Keukens.

Huiselijke sfeer in een moderne landelijke keuken

Onze moderne landelijke keukens creëren bij je thuis een huiselijke, landelijke sfeer en voldoen tegelijkertijd aan alle hedendaagse wensen en behoeften. Deze keukens hebben een strakke moderne vormgeving, maar de authentieke landelijke elementen en details geven de keukens een warme uitstraling.

Bij het maken van jouw keuken, zijn er alleen natuurlijke materialen gebruikt zoals hout en natuursteen. Behalve het populaire wit, zijn de keukens ook in vele andere (neutrale) kleuren verkrijgbaar. Typische details van de landelijke keuken zijn onder andere uitgesneden kaders, traditionele handgrepen en open kasten.

Persoonlijke stijl, persoonlijke voorkeur

Ook heb je bij Grando keukens de keuze uit drie verschillende landelijk moderne stijlen zoals rustiek, klassiek en cottage. Deze drie stijlen hebben elk hun eigen unieke kenmerken en details, zodat je jouw eigen persoonlijke stijl kunt creëren en uitdragen.

Benieuwd naar meer landelijke moderne keukens?

Ben je nog op zoek naar meer inspiratie voor moderne landelijke keukens?
Download dan gratis jouw Grando inspiratiemagazine en ontdek nog meer realisaties van Grando.

Vraag jouw inspiratiemagazine aan