Moderne keukens

Moderne keukens maken het verschil in sfeer en uitstraling in uw keuken. Grando Keukens ontwerpt eigentijdse keukens voor ieders smaak. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een moderne keuken met hout of naar een moderne keuken met een kookeiland?

Of gaat uw voorkeur uit naar trendy keukens met een schiereiland? Wij horen graag wat uw wensen zijn om zo uw droomkeuken te realiseren. Onze specialisten denken graag met u mee en bieden u graag nog meer inspiratie. Op deze manier krijgt u de moderne keuken waar u jarenlang van droomt.

Moderne keuken blinkt uit in functionaliteit en design 

Een van de kenmerken van onze moderne is dat deze uitblinken in functionaliteit en design. De functionaliteit van bijvoorbeeld de keukenkastjes of van de keukenapparatuur. Dat voorziet in het ultieme gemak en in de ideale kookbeleving.

Het oog wil natuurlijk ook wat en daarom is er altijd sprake van een eigentijds design. Bijvoorbeeld met de strakke belijning en kwalitatief hoogwaardige afwerking. De moderne keuken biedt bovendien de mogelijkheid om zowel de kasten als apparatuur weg te werken. Naadloos welteverstaan.

Belangrijke aspecten voor uw moderne keuken

Er zijn een aantal aspecten die belangrijk zijn bij moderne keukens. Een minimalistisch karakter is daar een voorbeeld van. Ook speelt de symmetrie een rol. Hiermee komt er eenheid in de keuken en dat geeft rust.

Een moderne keuken zonder rondingen in een aanrechtblad, keukenlade of deurtje is eigentijds. De scherpe hoeken maken het onderscheid als het gaat om een strak design en natuurlijk horen daar ook kasten en laden bij zonder handgrepen.

Kleur en materiaal voor moderne keukeninrichting 

Grando Keukens biedt u een grote verscheidenheid aan kleuren en materialen voor een moderne keuken. Als materiaal zijn composiet en graniet bijvoorbeeld een uitstekende combinatie voor een hedendaagse uitstraling. Moderne designkeukens met hout combineren dan weer perfect met kleuren als taupe, beige en groen. Zo past grijs daar ook mooi bij, net als bij geborsteld rvs. Heeft u ook aan hoogglans gedacht?

De indeling van uw keuken speelt uiteraard een rol bij de mogelijkheden. Bijvoorbeeld als u een moderne keuken met kookeiland of schiereiland wenst. Onze specialisten houden rekening met de gewenste indeling en bespreken met u de mogelijkheden. Uiteraard zorgen wij ook voor de modernste apparatuur als het gaat over het ontwerpen van een moderne keuken.

BENIEUWD NAAR WELKE MODERNE KEUKEN WIJ VOOR U KUNNEN ONTWERPEN?

Bent u benieuwd naar welke moderne keuken wij op maat van uw woning en wensen kunnen ontwerpen of u wenst gewoon nog graag extra inspiratie op te doen?
Maak dan snel een afspraak bij de Grando vestiging bij u in de buurt en onze keukenexperts helpen u graag verder met een plan op maat. 

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.