Torija

Keukenfront: Mat
Werkblad: RVS
Opstelling: U-Keuken
Apparatuur: Luxe apparatuur

Geraffineerde finesse: keuken Torija gooit hoge ogen bij uw bezoek. De matzwarte greeploze kasten met push to open systeem zijn heel stijlvol. Naast een hoog gedeelte kunt u ook kiezen voor een uniek langwerpig bovenkastsysteem boven het aanrecht. Daarmee heeft u het beste van twee werelden: opbergruimte én gevoel van ruimte. Een ander opvallend element is het werkblad en de spoelbak van rvs die uit één stuk zijn gemaakt. De grote koelkast met diepvries en wijnkast nodigen uit voor uitgebreid aperitieven en dineren. Hierbij ondersteunt de apparatuur u bij al uw kookkunsten.

Maak een afspraak

Vraag inspiratiemagazine aan

WIST U DAT ALLE KEUKENS BIJ GRANDO IN VELE KLEUREN EN OPSTELLINGEN UITGEVOERD KUNNEN WORDEN? DE MOGELIJKHEDEN ZIJN EINDELOOS!

  • Diverse opstellingen passend bij uw ruimte
  • Diverse werkbladen
  • Ruim aanbod kleuren
  • Diverse grepen/knoppen

Matte fronten

Een matte afwerking is helemaal passend bij het huidige tijdsbeeld. De matte lak is te verkrijgen in veel verschillende tinten; zo past er altijd één voor in uw interieur! Kiest u voor push open sluitingen? U poetst gemakkelijk de vingerafdrukken weg.

Lees meer >

RVS werkblad

Een werkblad uit rvs/inox is een echt werkinstrument. Het materiaal is zeer krasgevoelig, maar na een tijd bekomt u een look die ook wel echt zijn charmes heeft. De werkbladen lenen zich voor zeer uiteenlopende toepassingen, maar blinken uit door hun watervastheid en hygiënische karakter. Ze zijn tijdloos en passen in iedere keuken. Vandaag vindt u ze voornamelijk terug in professionele omgevingen.

Le confort d'une cuisine en U

Une cuisine en forme de U présente toutes sortes d'avantages. Elle se veut fonctionnellement et tout est ar conséquent à portée de main. C'est bien quand on cuisine et qu'on ne peut pas éviter de faire plusieurs choses à la fois. La dispositions d'une cuisine en U se veut créative et permet de se connecter à l'espace où se trouve la cuisine.

Lire Plus >

Luxe apparatuur

Een keuken is het hart van het huis waar je experimenteert met nieuwe ingrediënten, recepten uitprobeert of juist je comfort food klaar of het eten voor het gehele gezin. Bij Grando weten ze dit maar al te goed en begrijpen je wensen, want niemand is het zelfde en iedereen heeft zijn of haar eigen wijze van koken. Én dit kan per dag verschillen! Voor elk moment is er passend apparatuur voor in uw keuken.

Lees meer >