Reviews

Critiques d'expériences clients réelles. Laissez-vous inspirer par les histoires qui nous concernent. 

Na heel wat voorbereiding en bezoeken bij diverse keukenbouwers kwamen we 'toevallig' bij Grando Keukens in Brugge terecht. Het klikte onmiddellijk met de man ter plaatse, Peter. Een rustige en zeer bekwame en meedenkende verkoper. Hij gaf ons professioneel advies en een zeer goede service. En dan komt natuurlijk het moment van plaatsen. Zelden zo een perfectionistische stielman gezien als Nicolas. Van begin tot het einde is alles uitstekend verlopen. Een echte aanrader als je van plan bent een nieuwe keuken te kopen.

Lieuwe Ribbens
Beoordeling van Grando Brugge
Bron: Google - 7 novembre 2021
Direct verdergeholpen, warm onthaalt, goede tips. Wil zeker niet onderste uit de kan halen.
Gill Van Hoey
Beoordeling van Grando Lier
Bron: Google - 6 novembre 2021
Personnel très sympathique et accueillant, à l'écoute de votre demande. Je recommande après avoir commandé ma cuisine.
Jordan Jacquette
Beoordeling van Grando Neupré
Bron: Google - 5 novembre 2021
We hebben net een keuken bij Grando Keukens Gent gekocht voor ons nieuwbouw appartement. We zijn super tevreden over de begeleiding en het uittekenen van ons keukenplan! Een dikke merci voor de uitstekende begeleiding. Mila!
Geert Duymelinck
Beoordeling van Grando Gent
Bron: Google - 4 novembre 2021

Wat een fantastische service zeg! Rico nam uitgebreid de tijd voor mijn papa en mij bij het kiezen van de keuken van ons 2e verblijf. Hij kaderde het bedrijf Grando, peilde uitgebreid narwal wij belangrijk vinden, en koos samen met ons de ideale samenstelling. Zo kunnen we ons binnenkort uitleven in onze gezamenlijke passie voor het koken, en dat is een keuken die perfect aan onze wensen voldoet. Tenslotte tekende Rico nog een heel mooi grondplan, waar wij met veel plezier onze handtekening onder zetten. Bedankt en we zien jullie sowieso voor de verbouwing van onze huidige keuken! 
Topverkoper! 

mevr. Van Rusevelt
Beoordeling van Grando Gent
Bron: Google - 2 novembre 2021
Correcte afspraak. Heel vriendelijke behulpzame verkoopster.
Kristien Vansevenant
Beoordeling van Grando Brugge
Bron: Google - 2 novembre 2021
Heel hartelijk ontvangen geweest bij Grando Keukens in Hasselt. De eigenaar van de winkel nam ruim de tijd om samen te kijken welke opties er zijn, hij gaf duidelijk advies en inspireerde ook om goede beslissingen te kunnen nemen. Top!
Wietse Sarrau
Beoordeling van Grando Hasselt
Bron: Google - 27 octobre 2021
We werden geholpen door Bjorn Lemahieu. Hij verstond onmiddellijk wat we wouden en heeft een fantastisch balans tussen esthetiek en functionaliteit gevonden. We wouden een kookplaat dat hier nergens te vinden is maar Bjorn heeft ze toch gevonden! Van planning, plaatsing tot opvolging, alles is vlot verlopen. De plaatsers zijn professioneel en vriendelijk. Verbouwingen kunnen plezant zijn. Zeker met zo'n top team :-) Bedankt voor alles.
Mériême Martens
Beoordeling van Grando Gent
Bron: Google - 15 octobre 2021
Zeer vakkundig geholpen door Peter bij Grando Brugge. Tevreden over onze nieuwe keuken!
Sebastien Lamayeur
Beoordeling van Grando Brugge
Bron: Google - 12 octobre 2021
Heel schone showroom!
Rudi Naessens
Beoordeling van Grando Brugge
Bron: Google - 9 octobre 2021
Super opvolging van A tot Z, uiterst professionele plaatsing!
Annelies Dens
Beoordeling van Grando Merksem
Bron: Google - 9 octobre 2021
Heel goed ontvangen door meneer Baens. Eerlijk advies gekregen. De plaats waar we onze droomkeukens hebbben kunnen waarmaken door zijn professionele advies en goede begeleiding!
Jolien Corthouts
Beoordeling van Grando Hasselt
Bron: Google - 9 octobre 2021

Sinds vandaag is de keuken van mijn ouders volledig af en we vinden ze zelf prachtig.

We willen jullie allemaal super bedanken om het resultaat in bijlage mogelijk te maken! Ook aan de mensen hier op de werf die super hun best gedaan hebben.

 

Dikke merci van de hele familie!

Etienne, Cecile, Wouter & Sara

Etienne, Cecile, Wouter & Sara
Beoordeling van Grando Brugge
Bron: Keukenervaringen - 6 octobre 2021
Uitermate vriendelijk personeel. Mooie keukendesigns.
Simon Van Dael
Beoordeling van Grando Merksem
Bron: Google - 5 octobre 2021

Wij zijn super blij met onze keuken! Super service van jullie allemaal, de levering en de plaatsing verliep perfect! 🤩

Joris & Viki
Beoordeling van Grando Aartselaar
Bron: Google - 24 septembre 2021
Comme beaucoup de personne, accueil exeptionnel par Olivia! Elle a lu en nous comme dans un livre ouvert! Merciiii.
Isabelle Grandjean
Beoordeling van Grando Neupré
Bron: Google - 13 septembre 2021
Wij hebben in maart 2021 onze droomkeuken besteld bij Grando Merksem. We hebben voor Grando gekozen omdat zij een ruime keuze hebben aan materialen en stijlen, waar we al onze wensen konden terugvinden. Ab heeft ons ontzettend goed geholpen met het ontwerp door, met ervaring en kennis van zaken, ons onrealistisch en onpraktisch oorspronkelijk idee om te vormen tot een mooie en functionele keuken. Wat wij ook ten zeerste waarderen is het feit dat de medewerkers van Grando Merksem gedurende het hele proces heel bereikbaar waren en snel reageerden op vragen of toelichting. Onze keuken werd zoals gepland in juni 2021 geplaatst en ziet er prachtig uit. Wij zijn in de wolken!
Sam Vanleene
Beoordeling van Grando Merksem
Bron: Google - 9 septembre 2021
Mooie toonzaal met enorm uitgebreide keuze. De aangename verkoper hielp mij met zijn professionele adviezen mee mijn keuze maken. Plaatsing van de keuken verliep enorm vlot en volgens afgesproken timing. Ik ben enorm tevreden met het eindresultaat. Een echte aanrader.
Julie Jonckheer
Beoordeling van Grando Zaventem
Bron: Google - 9 septembre 2021