Ton-sur-tonlook brengt nuance

SUBTIELE KLEURENCOMBINATIES IN DE KEUKEN ANNO 2021 - 2022

GRANDO KEUKENS SPEELT MET VERSCHILLENDE TINTEN

Ton-sur-ton is niet enkel populair in de kledingmode, subtiele kleurencombinaties scoren ook in keukeninterieurs. Lichte nuances van hetzelfde kleur doen het goed in 2021. Ton-sur-ton brengt rust, valt perfect te rijmen met diverse woonstijlen en straalt een soort uniformiteit uit.

hoofdkleur als basis

Een ton-sur-ton keuken ontwerpen, begint bij het kiezen van de hoofdkleur. U kunt eender welke kleur gebruiken als basiskleur voor uw belangrijkste ‘keukenonderdelen’. Hou er wel rekening mee dat niet elk materiaal in alle kleuren beschikbaar is. Kies eerst het materiaal voor uw fronten of informeer u bij een Grando-adviseur over het uitgebreide aanbod kleuren. Als u kiest voor hoogglanslak- of lakfrontjes, dan kunt u deze in vrijwel elke RAL-kleur laten spuiten. Combineer de groen- of blauwtinten, respectievelijk RAL 6000 tot 6011 en RAL 5000 tot 5012.

Ton-sur-ton all the way

De kleuren van de keukenkastjes en -lades kunt u perfect laten matchen, maar weet dat u deze lijn ook gewoon kunt doortrekken in uw huishoudtoestellen, accessoires en keukengerei. Opteer voor een servies in eenzelfde kleur of ga ‘all the way’ met een broodrooster of een waterkoker uit een van de afgeleide tinten.

streven naar evenwicht

Een kleurenwaaier geeft u een goed inzicht in de te combineren kleuren. Ton-sur-ton is nuance brengen in uw interieur. Het gaat over subtiliteit. Overdrijf niet en beperk u tot een aantal tinten. Vermijd een kakofonie van kleuren. Voel u niet verplicht om elke keuze die u maakt te laten aansluiten bij het ‘ton-sur-ton’ verhaal. U kunt perfect uw werkblad in een natuurlijk materiaal laten maken of voor eyecatchers kiezen zoals kraanwerk uit edelmetaal of een felrode koelkast.

Geen idee wanneer ‘trop’ te veel is? Heeft u graag meer informatie over dit type keukens?
Vraag raad aan uw Grando-adviseur. Maak vandaag nog een afspraak.

Maak een afspraakMeer trends ontdekken