GRANDO_WEB.svg

Op zoek naar inspiratie?

Bespreek de mogelijkheden

Alle vestigingen

Grando Keukens Gent

"Net buiten Gent vindt u Grando Keukens. Langs de Kortrijksesteenweg in Sint-Martens-Latem wacht ons enthousiast team u op. Grando Keukens in Gent is makkelijk bereikbaar en u vindt er voldoende parkeerplaats om uw bezoek zorgeloos aan te vatten.", aan het woord is Piet Vandewalle, zaakvoerder van Grando Gent.

 

"Wij zijn er van overtuigd dat in ons uitgebreid keukenaanbod u de keuken van uw dromen vindt. In Gent staan onze interieurvormgevers en adviseurs voor u klaar. De persoonlijke begeleiding en het professionele advies zijn voor heel wat klanten een absolute meerwaarde. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat voor één klant in één ruimte maar één ideale keukenoplossing bestaat, kan u bij ons rekenen op de beste service om tot die ene perfecte keuken te komen", getuigt Piet.

Tip-Gent.png

Grando Gent

Kortrijksesteenweg 69,
9830 Sint-Martens-Latem

09 225 50 85

BTW BE 0436.989.057

 

 

Ma:Gesloten
Di:10.00 - 18.00
Wo:10.00 - 18.00
Do:10.00 - 18.00
Vr: 10.00 - 18.00
Za: 10.00 - 18.00
Zo:Gesloten
  
  
Grando Magazine 2021_website.jpg

Gratis inspiratiemagazine

Boordevol keukenideeën

Piet, zaakvoerder van Grando Keukens in Gent

Piet Vandewalle is de verdeler van Grando Keukens voor West-Vlaanderen en gedeeltelijk Oost-Vlaanderen en is zaakvoerder van de 3 Grando keukenspeciaalzaken te Brugge, Gent en Roeselare.

 

"De eerste winkel opende zijn deuren in 1989. Begin 2018 opende wij onze deuren van de toonzaal te Sint-Martens-Latem. Na een grootse verbouwing, kunnen wij zeggen dat we terecht fier zijn op deze prachtige toonzaal met een oppervlakte van zo een 1000 m² die zondermeer toonaangevend en inspirerend is op het vlak van betaalbaar keukendesign”, besluit Piet.

Maak de juiste keuze en kies voor een keuken van Grando!

piet-square.jpg

Wij maken uw droomkeuken binnen uw persoonlijk budget.

Dieter aan het tekenen.jpg

Wij helpen u graag met een plan op maat.

troef3.png

Van ontwerp tot realisatie. Wij bij Grando bieden u puur vakmanschap.

troef4.png

Wij ontzorgen u vakkundig van A tot Z.

"We zijn niet gewoon tevreden maar héél erg tevreden over het (bijna-)eindresultaat van de keuken. Ook over de afhandeling en het respecteren van de afspraken niets dan lof (het is bij verbouwingen al eens anders, hebben we de afgelopen maanden meermaals gemerkt)."

Marc

Wat vindt u bij Grando Keukens in Gent?

Grando-icoon-betaalbaar.svg
Keukens aan betaalbare prijzen
Grando-icoon-begeleiding-a-z.svg
Professionele begeleiding van A tot Z
Grando-icoon-bereikbaar.svg
Makkelijk bereikbaar
Grando-icoon-parking.svg
Ruime parking

Een kwalitatieve droomkeuken binnen het budget? Daarvoor moet u bij Grando Keukens Gent zijn. We luisteren naar wat u verwacht van een keuken. Vervolgens krijgt u van ons een vrijblijvende offerte. Samen werken we het ontwerp van uw keuken uit. Wilt u zich alvast laten inspireren? Download dan nu ons inspiratiemagazine. We verwelkomen u uiteraard ook graag in onze toonzaal.

Maak een afspraak

om

Let op! U heeft een voorkeursdatum aangegeven, wij contacteren u om uw afspraak definitief vast te leggen.
Heeft u een afspraakverzoek ingediend voor nog dezelfde dag (vandaag), neem dan even telefonisch contact met de vestiging in kwestie.

Grando Magazine 2021_website_2_fr.png

Op zoek naar inspiratie?