Grando Keukens Gent

Net buiten Gent vindt u Grando Keukens. Langs de Kortrijksesteenweg in Sint-Martens-Latem wacht een enthousiast team u op. Grando Keukens in Gent is makkelijk bereikbaar en u vindt er voldoende parkeerplaats om uw bezoek zorgeloos aan te vatten. In ons uitgebreid keukenaanbod zit vast de keuken van uw dromen.

 

In Gent staan onze interieurvormgevers en adviseurs voor u klaar. De persoonlijke begeleiding en het professionele advies zijn voor heel wat klanten een absolute meerwaarde. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat voor één klant in één ruimte maar één ideale keukenoplossing bestaat, kan u bij ons rekenen op de beste service om tot die ene keuken te komen.

Grando Gent

Kortrijksesteenweg 69,
9830 Sint-Martens-Latem

T 09 225 50 85

BTW BE 0436.989.057

Ma:Gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00
Vr: 10:00 - 18:00
Za: 10:00 - 18:00
Zo:Gesloten
  

Piet Vandewalle, zaakvoerder van Grando Keukens Gent

Piet Vandewalle is de verdeler van Grando Keukens voor West-Vlaanderen en gedeeltelijk Oost-Vlaanderen en is zaakvoerder van de 3 Grando keukenspeciaalzaken te Brugge, Gent en Roeselare. De eerste winkel opende zijn deuren in 1989. Begin 2018 opende wij onze deuren van de toonzaal te Sint-Martens-Latem. Na een grootse verbouwing, kunnen wij zeggen:

 

“Wij zijn terecht fier op deze prachtige toonzaal met een oppervlakte van zo een 1000 m² die zondermeer toonaangevend en inspirerend is op het vlak van betaalbaar keukendesign”, besluit Piet.

Wat vindt u bij Grando Keukens in Gent?

Grando-icoon-betaalbaar.svg
Keukens aan betaalbare prijzen
Grando-icoon-begeleiding-a-z.svg
Professionele begeleiding van A tot Z
Grando-icoon-bereikbaar.svg
Makkelijk bereikbaar
Grando-icoon-parking.svg
Ruime parking

Een kwalitatieve droomkeuken binnen het budget? Daarvoor moet u bij Grando Keukens Gent zijn. We luisteren naar wat u verwacht van een keuken. Vervolgens krijgt u van ons een vrijblijvende offerte. Samen werken we het ontwerp van uw keuken uit. Wilt u zich alvast laten inspireren? Download dan nu ons inspiratiemagazine. We verwelkomen u uiteraard ook graag in onze toonzaal.

Maak een afspraak

om

grando-folder-mockup2.png

Op zoek naar inspiratie?