Grando Keukens Gent

Net buiten Gent vindt u Grando Keukens. Langs de Kortrijksesteenweg in Sint-Martens-Latem wacht een enthousiast team u op. Grando Keukens in Gent is makkelijk bereikbaar en u vindt er voldoende parkeerplaats om uw bezoek zorgeloos aan te vatten. In ons uitgebreid keukenaanbod zit vast de keuken van uw dromen.

 

In Gent staan onze interieurvormgevers en adviseurs voor u klaar. De persoonlijke begeleiding en het professionele advies zijn voor heel wat klanten een absolute meerwaarde. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat voor één klant in één ruimte maar één ideale keukenoplossing bestaat, kan u bij ons rekenen op de beste service om tot die ene keuken te komen.

Grando Gent

Kortrijksesteenweg 69,
9830 Sint-Martens-Latem

T 09 225 50 85

BTW BE 0436.989.057

Ma:Gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 18:00
Vr: 10:00 - 18:00
Za: 10:00 - 18:00
Zo:Gesloten
  
Do 30-05:Gesloten
  

Piet Vandewalle, zaakvoerder van Grando Keukens Gent

“De eerste winkel langs de Maalsesteenweg opende zijn deuren in 1995. Begin 2009 verhuisden wij naar een nieuw gebouw langs de Sint-Pieterskaai waar wij onze stempel konden drukken zowel in de stijl van het gebouw als in de volledige inrichting van de winkel.”, vertelt Piet Vandewalle. “Wij zijn terecht fier op deze prachtige toonzaal met een oppervlakte van 1000 m² die zondermeer toonaangevend en inspirerend is op het vlak van betaalbaar keukendesign”, aldus Piet.

 

Voor 2018 staat een complete renovatie van de keukenwinkel in Gent gepland.

Wat vindt u bij Grando Keukens in Gent?

Grando-icoon-betaalbaar.svg
Keukens aan betaalbare prijzen
Grando-icoon-begeleiding-a-z.svg
Professionele begeleiding van A tot Z
Grando-icoon-b2b.svg
Specialisatie B2B-klanten
Grando-icoon-bereikbaar.svg
Makkelijk bereikbaar
Grando-icoon-parking.svg
Ruime parking

Een kwalitatieve droomkeuken binnen het budget? Daarvoor moet u bij Grando Keukens Gent zijn. We luisteren naar wat u verwacht van een keuken. Vervolgens krijgt u van ons een vrijblijvende offerte. Samen werken we het ontwerp van uw keuken uit. Wilt u zich alvast laten inspireren? Download dan nu ons inspiratieboek. We verwelkomen u uiteraard ook graag in onze toonzaal.

Maak een afspraak

grando-folder-mockup2.png

Op zoek naar inspiratie?