Natuursteen - echt of gewoon de look

GRANDO KEUKENS HEEFT EEN VOORLIEFDE VOOR NATUURLIJKE MATERIALEN

Met natuurlijke materialen kunt u een koud ogende keuken meteen een stuk warmer maken. Maar dat is niet de enige troef. U kunt er ook bepaalde accenten mee leggen of er een statement mee maken. Natuurlijke materialen stralen luxe en duurzaamheid uit. Ga voor een volhouten keuken of een exemplaar met een hout- of natuursteenlook. Zeer betaalbaar en net echt! Natuurlijke materialen zijn in en dat lijkt niet meteen te veranderen.

Natuurlijke materialen blijven scoren

Vorig jaar was het al het geval en ook dit jaar en komende jaren blijven natuurlijke materialen zeer populair. Een van de redenen waarom hout en natuursteen hoge ogen blijven gooien, was de wereldwijde uitbraak van de coronapandemie. Deze globale gezondheidscrisis heeft ons met de neus op de feiten gedrukt en het belang van een gezellige en functionele keuken extra in de verf gezet. Natuurlijke materialen geven ons een warm gevoel en aangezien we meer tijd binnenshuis spendeerden, werd die huiselijke sfeer steeds belangrijker.

“Hout is tijdloos en enorm veelzijdig, waardoor het in vrijwel elke keukenstijl past”

Hout blijft de absolute nummer 1

Hout blijft dominant aanwezig. Het materiaal kan als blikvanger gebruikt worden of als subtiele touch in een industriële keuken. Hout past perfect bij elke stijl. U kunt opteren voor massief hout of de ‘houtlook’. Als u ook uw keukenapparaten wilt doen aansluiten bij deze stijl, dan kunt u kiezen uit ons ruim assortiment toestellen zodat deze naadloos aansluiten bij de keukenkastjes en -lades.

Massief hout is duur, zeer duur. Daarom kiest Grando Keukens resoluut voor een duurzaam alternatief. Het gaat om fineer, een dun laagje dat op een andere drager wordt bevestigd. Met houtfineer krijgt u eenzelfde afwerking, maar met minder hout.

Meer weten over de verschillende soorten houtafwerking? Lees er alles over op onze blogpagina.

De meerwaarde van natuursteen in de keuken

Graniet, marmer of andere soorten natuursteen zijn hot! Een werkblad uit marmer bijvoorbeeld is een echte eyecatcher en trekt meteen de aandacht naar zich toe. Maar wist u dat u ook keukenkasten en lades een natuurstenen look kunt geven? Een laagje ‘steenfineer’ en u maakt van uw nieuwe keuken een exclusieve en unieke leefruimte. Wilt u een stoere keuken die blijvende indruk maakt, dan is steenfineer misschien wel iets voor u. Grando Keukens presenteert u graag de verschillende soorten ‘natuursteenfineer’.

Ontdekken wat het beste bij u past? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij de Grando vestiging in uw buurt.

maak een afspraakOntdek meer trends