Natuurlijke materialen maken de keuken aantrekkelijk en authentiek

Het gebruik van natuurlijke materialen in de keuken zorgt voor een bepaalde authenticiteit en een warmte die men met een moderne/strakkere look moeilijker kan bekomen. Over smaken valt niet te twisten, dus biedt Grando voor elk wat wils. Staan gezelligheid en warme tinten bovenaan het prioriteitenlijstje, dan zit u goed met natuurlijke materialen. Heeft u of uw partner een passie voor koken, dan zijn er alternatieven die u zullen toelaten sneller en praktischer te werk te gaan. Bent u op zoek naar een mix van de twee, dan bent u bij Grando opnieuw aan het juiste adres.

Functionaliteit en/of authenticiteit in de keuken?

Gaat u voor uitstraling en authenticiteit of is de keuken voor u eerder praktisch? Of bent u op zoek naar de gulden middenweg? Grando biedt een breed spectrum aan materialen die perfect te combineren vallen: van werkbladen uit natuursteen, massief houten werkbladen en dikke gefineerde kastdeuren tot werkbladen uit composiet of roestvrij staal en kastdeuren in laklaminaat.

Welk type kok bent u?

Kiezen voor bepaalde materialen hangt sterk af van enerzijds de gewenste uitstraling waaraan uw keuken moet voldoen, anderzijds van hoe intensief u uw keuken zal gebruiken. Weet u welk type kok u in huis heeft? Is functionaliteit ondergeschikt aan gezelligheid en esthetiek? Of moet uw keuken vooral praktisch ingericht zijn?

Verschillende types koks hebben verschillende verwachtingen en vereisten in hun keuken. Er is een wezenlijk verschil tussen iemand die elke dag wil imponeren met zijn of haar kookkunsten en iemand die gewoon telkens opnieuw een eenvoudig, lekker maal wil voorschotelen, zonder daarvoor uren in de keuken te moeten spenderen. De rol die u of uw partner in de keuken wenst te vervullen heeft een impact op de materiaalkeuze.

Meer inspiratie nodig?

Heeft u nog wat meer inspiratie nodig? Geen probleem, vraag gratis ons inspiratiemagazine aan.