Het comfort van een Grando kookeiland

Gelukkig krijgt de keuken steeds meer aandacht in het huis. De keuken is steeds vaker een deel van de woonkamer, want koken is een genot! En waarom dan niet meteen genieten van een ruime keuken waarin met plezier en rust gekookt kan worden? De rust en ruimte van het koken aan een kookeiland.

Het gemak van een kookeiland

Grando Keukens vervaardigt met kwaliteit en stijl een kookeiland, dat jou de bewegingsvrijheid biedt om een heerlijk gerecht klaar te maken. Een kookeiland biedt je de ruimte om uren te koken voor de hele familie, een snelle hap klaar te maken, of simpelweg hapjes te bereiden om van te genieten met een fles wijn. Met een kookeiland is er ruimte om het genot van koken te delen met je beste vrienden, maar het geeft je ook een comfortabelere kookbeleving. Het gemak van de kast- en bladruimte voor je pannen, borden en keukenapparatuur zorgt ervoor dat alles op de juiste plek en altijd goed bereikbaar is, zelfs met meerdere personen in de keuken.

De verschillende stijlen van Grando Keukens

Ben je een liefhebber van strakke lijnen, een minimalistische vormgeving of rustieke uitstraling? We hebben onze keukens ingedeeld in vier verschillende stijlen waarin kwaliteit, vormgeving en uitstraling samenkomen, altijd in de vrije indeling die door ons geboden wordt, zodat jij je droomkeuken kunt realiseren.

Design 

Heb je graag een minimalistische keuken waarbij esthetiek hoog op het verlanglijstje staat? Een keukeneiland past uitstekend in een keuken waar oog is voor elk detail. Denk bijvoorbeeld aan prachtige combinaties van materialen, kleuren en lijnen voor de beste kookervaring.

Luxe

In de luxe keuken staat comfort centraal en juist in deze keuken past het comfort van een keukeneiland. Er is niet alleen genoeg ruimte om het lekkerste eten te bereiden naar hartenlust, maar ook om luxueus keukenmateriaal in kwijt te kunnen dat zorgt voor de optimale kookbeleving.

Landelijk

Een warm en rustiek gevoel, dat is te vinden in de landelijke keuken. Het is de perfecte plek om met het hele gezin te genieten van koken. Waarom niet rond een keukeneiland, dat het mogelijk maakt met het hele gezin een heerlijke pasta te maken aan bijvoorbeeld een rustieke houten keukenblad.

Op zoek naar meer inspiratie? Vraag ons inspiratiemagazine aan!

Vraag het inspiratiemagazine aan