De kortste weg naar jouw droomkeuken (deel 2)

In deel 1 wezen we je de kortste weg naar de landelijke en/of moderne keuken van je dromen. In het tweede deel ontdek je toppers in de categorieën "industriële keukens" en "Scandinavische keukens". Wat ook je wensen zijn, we durven erop wedden dat we je stoutste dromen overtreffen. Wij begrijpen, ademen en leven keukens. De passie van de Grando-adviseur werkt aanstekelijk en zal je zonder omwegen leiden naar jouw droomkeuken. We maken je wegwijs in ons aanbod industriële en Scandinavische keukens.

Een uitgebreid aanbod per keukenstijl

Een industriële keuken is niet zomaar een industriële keuken bij Grando. We hebben ze in verschillende uitvoeringen, waarbij de één al robuuster en strakker dan de andere. Hetzelfde geldt trouwens voor onze Scandinavische modellen. Ga je voor de ultieme minimalistische uitstraling met een volledig witte keuken zonder al te veel frivoliteiten of opteer je toch liever voor een one-of-a-kind exemplaar met rode gelastte kastdeuren? Omdat dromen zeer uiteenlopend kunnen zijn, specialiseren we ons in keukens op maat. Hoe gek of bizar ook je verzoek, wij weten er wel raad mee. Ontdek onze binnenkijkers, waarin klanten getuigen over hoe ze hun droom in vervulling zagen gaan.

Industriële keukens van Grando

Een industriële keuken is niet gebonden aan regels. Je kan zover gaan als je elf wil, zowel in materiaalgebruik als in keuze van sanitair en lengte of vorm van je keukeneiland.  Je hoeft ook niet per se voor een werkblad uit inox te kiezen om een industriële look and feel te creëren. En zelfs hout kan perfect in een loft, oud fabriekspand of in een school die nu als woning dienst doet. 

Kijk maar naar Lerma, een keuken waarin verschillende materialen worden gecombineerd tot een prachtig geheel. De massieve houtlook en het ruwe karakter van het materiaal matcht perfect met het zwarte keukeneiland en het composieten werkblad. De matte afwerking maakt het volledig af. En wat te zeggen van Runas? Een open keuken, zwart  op zwart, met een werkblad uit beton. Groots, robuust, maar toch verfijnd.

Andere toppers zijn:

  • Gavardo (Zwarte keuken in houtlook, rvs keukenelementen)
  • Fucine (Combinatie fineer en brons met greeploze lades)
  • Fermo (U-keuken, zwart-witcombinatie, eiland)

De Scandinavische keukens van Grando 

Rust, daar draait het allemaal om in de Scandinavische keuken. Hou het simpel en probeer zo weinig mogelijk op te vallen. Kies voor zit, al dan niet in combinatie met natuurlijke materialen, en vermijd rommel en overbodige elementen o onderdelen... Je leest het: onze vrienden houden er een welbepaalde stijl op na. 

Ondanks de minimalistische aanpak, worden er echter nooit compromissen gemaakt als het gaat over gezelligheid en warmte. Want de Scandinavische keuken is een ontmoetingsplaats, een plek waar het gezin rust vindt en waar het om meer draait dan alleen lekker eten. Uiteraard kan je zelf accenten leggen en kan je een eigen stempel drukken op jouw Scandinavische keuken. En wie beter om je de mogelijkheden haarfijn uit de doeken te doen dan de Grando-adviseur.

Enkele van onze toppers zijn:

  • Chiva (U-keuken met matte fronten en dun werkblad)
  • Arto (Fineer fronten, terrazzolook werkblad)
  • Samone (Uitgesproken marmerelementen en witte fronten)

Vindt je onze selectie te beperkt of wil je weten welke keuzes je nog allemaal kunt maken? Maak een afspraak met de Grando-adviseur en ontdek hoe jij op elk van deze modellen nog je eigen stempel kunt drukken. Want jouw droom realiseren, dat is onze absolute topprioriteit. 

Deze keukenstijlen zelf ervaren?

Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met de Grando-adviseur in jouw dichtstbijzijnde vestiging of spring gerust eens binnen zonder afspraak. 

Plan je afspraak

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.