De kortste weg naar jouw droomkeuken (deel 1)

Jouw smaak is niet per se de onze. Les goûts et couleurs ... Je weet wel. Maar dat maakt bij ons niet veel uit. Want wat je smaak ook is, Grando heeft een keuken die elke kok doet watertanden. Het is echter niet altijd even makkelijk om in het uitgebreide aanbod van Grando meteen te vinden wat je zoekt. Het grote assortiment keukens en de vele verschillende ontwerpen zadelen je al gauw op met enige vorm van keuzestress. Geen paniek! In deze tweedelige reeks wijzen we je de kortste weg naar de keuken van je dromen. We maakten een handig overzicht per stijl met enkele van onze toppers als voorbeeld.

Een uitgebreid aanbod per keukenstijl 

In vrijwel elke stijl pakt Grando uit met een tien- tot twintigtal ontwerpen. Maar dat is slechts een greep uit ons uitgebreide aanbod, want Grando specialiseert zich nog meer in keukens op maat.

Wat je precies droomt, kunnen we niet weten. En dat is misschien nog maar goed ook. Maar droom je van keukens, dan is Grando jouw geest in de fles. Kom jouw keukendroom in geuren en kleuren vertellen aan de Grando-adviseur tijdens een afspraak in een showroom bij jou in de buurt en laat onze expert jouw droom realiseren. Wie weet getuig jij binnen de kortste keren in een van onze binnenkijkers over hoe jouw droom werkelijkheid werd.

 

De landelijke keukens van Grando

Beginnen doen we met landelijke keukens. geen aftandse keukens uit de jaren stilletjes, wel één voor één topkeukens die getuigen van doorgedreven vakmanschap. Wat je hier vindt, is een allegaartje van stijlen. Inderdaad, ook in de categorie landelijke keukens is geen enkel exemplaar hetzelfde. De grootste verschillen zitten in de opstelling, het materiaal- en kleurgebruik. Een Avila bijvoorbeeld volgt de trend van afgeronde keukeneilanden en is funky, de Carrizo speelt met zwart en marmer, en de Coca, die pakt uit met heerlijke contrasten. 

Andere toppers zijn:

  • Avio (Een witte landelijke keuken met kaderfronten in een L-opstelling)
  • Bourgogne (Een landelijke houtlook keuken en een eiland met composiet werkblad)
  • Ardore (Landelijke houtgenerfde keuken, keukeneiland met dik, zwart werkblad.

Op zoek naar ideeën? Doe keukeninspiratie op of vraag je gratis inspiratiemagazine aan. Wil je onze keukens in het echt ervaren? Boek dan vandaag nog een afspraak met jouw Grando-adviseur.

De moderne keukens van Grando 

Wat typeert een moderne keuken? Hoe definieer je de keuken van vandaag? Het zijn vragen waar je bij het zien van ons aanbod vrijwel meteen een antwoord op krijgt? Maar we zijn hier om jou meer richting te geven en het bos even opzij te schuiven zodat jij de bomen kunt zien, niet om je te laten verdwalen.

Een moderne keuken durft met kleur spelen, werkt met strakke lijnen en combineert verschillende materialen. Strak, functioneel en uitgerust met toptechnologie. Wat dacht je bijvoorbeeld van Jérica, een oogverblindend design dat verkrijgbaar is in een blauwe afwerking of in één van de andere 190 verschillende RAL-kleuren die Grando in de aanbieding heeft?

Of wat met Saria? Een greeploze keuken die hout combineert met keramiek en twee eilanden. Liever iets nieuws, iets grensverleggend? Kijk dan maar eens naar Altare. Geen offertafel zoals je in menig kerk aantreft, wel een keuken met legergroene lakfronten, subtiele verlichting en hemelse detail. Een U-keuken om U tegen te zeggen.

Meer van dat? Hieronder een bescheiden selectie.

  • Navia (Een moderne keuken met inventieve opbergmogelijkheden)
  • Ura (Een moderne keuken met houtreliëf, gecombineerd met marmerlook)
  • Ilano (Een moderne keuken voor grotere ruimtes, groot keukeneiland)

Je liever toch laten verdwalen in ons volledige aanbod? Bekijk onze moderne keukens en landelijke keukens.

Onze keukens ervaren?

Boek dan vandaag nog jouw afspraak met de Grando-adviseur in de vestiging bij jouw in de buurt.

Plan je afspraak

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.