Grando badkamers

De dagen dat de badkamer een puur functionele ruimte was zijn allang vervlogen. De badkamer moet een plek zijn om  prettig je dag te beginnen of juist ontspannen te eindigen. Elke centimeter optimaal benutten en daarbij een prettige sfeer creëren: dat is waar Grando goed in is. Al sinds 1965 helpen wij klanten bij het verwezenlijken van al hun badkamerdromen. Onze adviseurs staan voor u klaar in elke stap van het proces: van idee naar ontwerp naar installatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of u nu gaat voor puur functioneel, romantisch of juist trendy: op onze website vindt u allerlei voorbeelden van badkamers ter inspiratie.

Eindeloos veel mogelijkheden

Bent u op zoek naar een compleet nieuwe badkamer? Bent u enkel op zoek naar losse badkamerelementen? Of wilt u uw huidige badkamer laten renoveren? Leg ons gerust al uw ideeën en wensen voor. We helpen u graag. Ondertussen zorgen we voor de nodige inspiratie qua stijlen, kleuren en materialen. Een kleine greep uit de mogelijkheden.

altijd een slimme oplossing!

Bij Grando denken we graag mee over slimme oplossingen. We denken in mogelijkheden, niet in beperkingen. Ook in een kleine badkamerruimte kunnen we uw wensen realiseren. Door te kiezen voor slimme badkamermeubels zoals multifunctionele kasten. Door in de hoogte te werken. Door bijvoorbeeld te werken met een glazen douchewand die onopvallend in het ruimteconcept wordt opgenomen. Kortom, elke centimeter van de ruimte wordt benut. 

Inspiratie, ontwerp en installatie 

Heeft u inmiddels al een idee in welke stijl u uw nieuwe badkamer graag ziet? Laat u vooral inspireren door het Grando Inspiratie Magazine. Dit magazine staat boordevol praktische tips die u ondersteunen bij de zoektocht naar een nieuwe badkamer. Zo vindt u informatie over de laatste trends, slimme vormgeving, de nieuwste technische snufjes en badkamermeubels én bekijkt u de badkamers van de tevreden klanten die u voorgingen.

Welke badkamermeubels, opstelling, materialen en kleuren gaan het worden? Onze adviseurs bekijken graag wat er binnen uw droombadkamer past. Maak daarom vandaag nog een afspraak om uw wensen te bespreken met een Grando adviseur bij u in de buurt. Hij of zij kan een gedetailleerde 3D tekening naar aanleiding van uw wensen maken. Enthousiast? Dan nemen wij ook graag de installatie voor u uit handen. Kom snel kennismaken, dan vertellen we u er graag alles over! Neem contact op met een Grando vestiging bij u in de buurt of loop eens binnen bij één van onze showrooms. Graag tot ziens!