Bij Grando Aartselaar helpen wij u graag verder.

Maak een afspraak

Ontmoet de zaakvoerders.

Dieter en Melanie Van Herle

Persoonlijk advies

"Wij adviseren en inspireren u graag over de ruimte en indeling van uw nieuwe keuken. Misschien zijn er mogelijkheden waar u zelf niet meteen aan had gedacht."

 

Maak een afspraak

Grando Aartselaar

Boomsesteenweg 20c
2630 Aartselaar

Openingstijden

 • Maandag
  10:00 - 18:00
 • Dinsdag
  10:00 - 18:00
 • Woensdag
  gesloten
 • Donderdag
  10:00 - 18:00
 • Vrijdag
  10:00 - 18:00
 • Zaterdag
  10:00 - 18:00
 • Zondag
  13:00 - 18:00

Speciale openingstijden

 • Di 16-8-2022
  gesloten

"Uw wensen en ideeën zijn de leidraad voor het ontwerp."

Welkom bij Grando Keukens Aartselaar! Wie in Aartselaar een nieuwe keuken wil kopen is bij Grando Keukens in Aartselaar aan het goede adres. "Onze keukenzaak in het zuiden van Antwerpen biedt al onze klanten een warm onthaal aan in de ruime toonzaal", aldus Dieter, zaakvoerder van Grando Keukens Aartselaar. U vindt er niet alleen een groot aanbod aan keukens maar u kan er ook terecht voor badkamers.

De keukens van Grando Keukens uit Aartselaar staan voor kwalitatieve keukens én de ondersteuning van een deskundig team. "Samen met de klant, nemen we ruimschoots onze tijd om het beste ontwerp uit te tekenen".

U vindt er dus met zekerheid de keuken van uw dromen, helemaal op maat.

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Dieter Van Herle en Melanie Boonen en hun team staan voor u klaar, om uw droomkeuken te realiseren. Tot ziens bij Grando Aartselaar!

Dieter en Melanie Van Herle

Zaakvoerders Grando Aartselaar

             Maak de juiste keuze en kies voor
                              Grando Keukens

Ontmoet team Grando Aartselaar

Bij Grando Aartselaar staat ons team steeds voor u klaar om u te inspireren, adviseren en uw wensen te bespreken op keukengebied.  Wij nemen u graag mee op een inspiratiereis door de toonzaal, luisteren uitgebreid naar uw wensen en ontwerpen dan samen met u uw nieuwe droomkeuken. En dit alles met een kopje koffie erbij. Vakmanschap bij het ontwerpen en maken van keukens dragen wij hoog in het vaandel

MAAK EEN AFSPRAAK >>