Bij Grando Zaventem maken wij jouw woonwens werkelijkheid.

Plan jouw afspraak

Ontmoet de zaakvoerder.

Peter Demesmacre

Persoonlijk advies

Wij adviseren en inspireren je graag over de ruimte en indeling van jouw nieuwe keuken. Misschien zijn er meer mogelijkheden waar jezelf niet meteen aan had gedacht.

 

Plan uw afspraak

Grando Zaventem

Weiveldlaan 10
1930 Zaventem

Openingstijden

 • Maandag
  gesloten
 • Dinsdag
  09:30 - 18:00
 • Woensdag
  09:30 - 18:00
 • Donderdag
  09:30 - 18:00
 • Vrijdag
  09:30 - 18:00
 • Zaterdag
  09:30 - 18:00
 • Zondag
  gesloten

" Ook de praktische oplossingen moeten kloppen. "

Welkom bij Grando Zaventem! "Grando Keukens in Zaventem helpen wij klanten als sinds 2011 in de zoektocht naar hun nieuwe droomkeuken. Trots zijn we op onze hoog kwalitatieve keukens, maar dat is voor ons niet genoeg. We zetten hard in op service en advies. Onze medewerkers willen enkel tevreden klanten en dat start, zoals alles, bij het begin", zegt Peter, zelfstandig zaakvoerder van Grando Zaventem. "Onze keukenshowroom vind je langs de Weiveldlaan. Het is, al zeg ik het zelf, een prachtige toonzaal van ruim 1300m2. Met 33 verschillende keukenopstellingen vindt iedereen hier gegarandeerd zijn gading". 

Peter gaat gedreven verder: "Ons team van experts bestaat uit interieurvormgevers en adviseurs met bakken ervaring. Zij luisteren naar de wensen en noden van de klant en staan je bij met het beste advies. Ons doel voor jou, is het vinden van de ideale keuken. Zowel qua vormgeving als functionaliteit."

Peter Demesmacre

Directeur Grando Zaventem

Jouw partner van advies tot na realisatie!

 

Wij maken jouw woonwens werkelijkheid
Persoonlijk en verrassend advies
Alles uit handen zodat jij kan genieten
Vakmanschap sinds 1965