Bij Grando Roeselare helpen wij u graag verder.

Maak een afspraak

Ontmoet de zaakvoerder.

Piet Vandewalle

PERSOONLIJK ADVIES

"Wij adviseren u graag over de ruimte en indeling van uw nieuwe keuken. Misschien zijn er mogelijkheden waar u zelf niet direct aan gedacht heeft."

Maak een afspraak

Grando Roeselare

Brugsesteenweg 429
8800 Roeselare

Openingstijden

 • Maandag
  09:30 - 18:30
 • Dinsdag
  09:30 - 18:30
 • Woensdag
  09:30 - 18:30
 • Donderdag
  09:30 - 18:30
 • Vrijdag
  09:30 - 18:30
 • Zaterdag
  10:00 - 18:00
 • Zondag
  gesloten

"Laat u inspireren in onze showroom."

Welkom bij Grando Roeselare. "In de moderne toonzaal van Grando Keukens in Roeselare krijgt u ontzettend veel prachtige keukens te zien. U vindt er naast keukens in zeer diverse stijlen ook professioneel advies van een uitgebreid team van keukenexperts. Ons team Grando Keukens in Roeselare staat voor u klaar", zegt Piet Vandewalle, zaakvoerder, uitnodigend.

"Een keuken kopen in Roeselare en omgeving, dat doe je bij Grando Keukens. Met een totale oppervlakte van 1000m2 is de toonzaal een bron van inspiratie voor wie op zoek gaat naar een nieuwe keuken in Roeselare. De toonzaal ligt langs de Brugsesteenweg, een van de belangrijkste invalswegen van Roeselare. Met een parking vlak voor de deur verliest u geen tijd", aldus Piet..

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar, om uw droomkeuken te realiseren. Tot ziens bij Grando Roeselare!

Piet Vandewalle

Zaakvoerder Grando Roeselare

                   Maak de juiste keuze en kies voor
                                   Grando Keukens.

ONTMOET TEAM GRANDO Roeselare

 

Bij Grando Brugge staat ons team steeds voor u klaar om u te inspireren, adviseren en uw wensen te bespreken op keukengebied.  Wij nemen u graag mee op een inspiratiereis door de toonzaal, luisteren uitgebreid naar uw wensen en ontwerpen dan samen met u uw nieuwe droomkeuken. En dit alles met een kopje koffie erbij. Vakmanschap bij het ontwerpen en maken van keukens dragen wij hoog in het vaandel

MAAK EEN AFSPRAAK >>

Bekijk onze klant beoordelingen

Bekijk onze klant beoordelingen