Bij Grando Roeselare maken wij jouw woonwens werkelijkheid.

Plan jouw afspraak

Ontmoet de zaakvoerder

Piet Vandewalle

Persoonlijk advies

Wij adviseren en inspireren je graag over de ruimte en indeling van jouw nieuwe keuken. Misschien zijn er meer mogelijkheden waar jezelf niet meteen aan had gedacht.

 

Plan jouw afspraak

Grando Roeselare

Brugsesteenweg 429
8800 Roeselare

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 - 18:00
 • Dinsdag
  09:00 - 18:00
 • Woensdag
  09:00 - 18:00
 • Donderdag
  09:00 - 18:00
 • Vrijdag
  09:00 - 18:00
 • Zaterdag
  10:00 - 18:00
 • Zondag
  gesloten

Speciale openingstijden

 • 1e Pinksterdag
  gesloten
 • 2e Pinksterdag
  gesloten

"Laat je inspireren in onze showroom."

Welkom bij Grando Roeselare. "In de moderne toonzaal van Grando Keukens in Roeselare krijg je ontzettend veel prachtige keukens te zien. Je vindt er naast keukens in zeer diverse stijlen ook professioneel advies van een uitgebreid team van keukenexperts. Ons team van Grando Roeselare staat voor je klaar", zegt Piet Vandewalle, zaakvoerder, uitnodigend. 

"Een keuken kopen in Roeselare en omgeving, dat doe je bij Grando Keukens. Met een totale oppervlakte van 1.000m2 is de toonzaal een bron van inspiratie voor wie op zoek gaat naar een nieuwe keuken in Roeselare. De toonzaal ligt langs de Brugsesteenweg, een van de belangrijkste invalswegen van Roeselare. Met een parking vlak voor de deur verlies je geen tijd", aldus Piet.. 

Laat je inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies ben je van harte welkom. Ons team staat voor je klaar, om jouw droomkeuken te realiseren. Tot ziens bij Grando Roeselare!

Piet Vandewalle

Zaakvoerder Grando Roeselare

Jouw partner van advies tot na realisatie!

Wij maken jouw woonwens werkelijkheid
Persoonlijk en verrassend advies
Alles uit handen zodat jij kan genieten
Vakmanschap sinds 1965

Ontmoet team Grando Roeselare

 

Bij Grando Roeselare staat ons team steeds voor je klaar om je te inspireren, adviseren en jouw wensen te bespreken op keukengebied.  Wij nemen je graag mee op een inspiratiereis door de toonzaal, luisteren uitgebreid naar jouw wensen en ontwerpen dan samen met jou je nieuwe droomkeuken. En dit alles met een kopje koffie erbij. Vakmanschap bij het ontwerpen en het maken van keukens dragen wij hoog in het vaandel

MAAK EEN AFSPRAAK >>

Bekijk onze klant beoordelingen

Bekijk onze klant beoordelingen