Quooker

De Quooker is een vooruitstrevende kraan die, begin jaren 90, zijn tijd ver vooruit was. Onze noorderburen konden al in 1992 een Quooker Basic kopen, in 2004 werden de eerste Quookers naar het buitenland geëxporteerd. De Quooker groeide uit tot dé kokendwaterkraan. Met drie functionaliteiten – kokend water, koud en warm water – was het een revolutionaire nieuwigheid in de keuken. Nu is het een absolute must in elke moderne eetplaats.

Quooker Cube: de 5-in-1-kraan

Koud, warm, kokend, koel bruisend en gefilterd: dat zijn de 5 functies waarover de CUBE beschikt. Vaarwel flessenwater! Met deze vooruitstrevende kraan kan je eenvoudig limonades maken, cocktails mixen of gewoon heerlijk bruisend water serveren bij jouw gerechten. Geen plastic flessen meer. De Quooker CUBE is jouw duurzame kraan in je nieuwe milieubewuste keuken!

  

De Cube in de keukenkast

De CUBE wordt in het keukenkastje geplaatst, naast het kokendwaterreservoir. De module bevat twee filters die het water zuiveren en een CO2-cilinder die goed is voor 70 liter koud bruiswater.

Bespaar geld

Met de Quooker CUBE ben je niet enkel milieubewust, je bespaart ook een pak geld. Je betaalt 0,50 euro voor een liter (plat) flessenwater. Een liter gefilterd water kost je met de intelligente kraan slechts 0,03 euro per liter. Een flinke besparing dus. Hetzelfde geldt voor bruiswater. Als je weet dat je 70 euro betaalt voor vier CO2-cilinders, die op hun beurt zorgen voor 280 liter bruiswater, dan betekent dit dat je 0,25 euro betaalt per liter. En dat is ook minder dan de flessen die je koopt in de supermarkt

Bespaar energie

Kostenbesparend, maar ook energiebesparend: de Quooker CUBE verbruikt niet meer energie dan het drinkwater dat je koelt in de koelkast. Het afkoelen kost evenveel energie en met maar 16W stand-byverlies (zo’n 0,07 euro per dag) is de CUBE gewoonweg energiezuinig.

De Quooker Basic vs. de Quooker Cube

 

 

Quooker ervaren?

Benieuwd naar de nieuwe Quooker kraan en de mogelijkheden die het biedt? Kom langs in één van onze showrooms voor een demonstratie.

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.