Keukens met kookeiland

Kookeiland als blikvanger van jouw keuken.
Wil je een keuken waar je naar hartenlust kan koken en tafelen? Ga voor een keuken met eiland en koop deze bij Grando Keukens. Wij zijn dé keukenspecialist van België en bieden je veel meer dan alleen maar een mooie keuken. Bij Grando Keukens staan jouw wensen en ideeën centraal. Daarom denken we graag met je mee als het aankomt op een kookeiland in jouw keuken.

Koop een keuken met kookeiland bij Grando Keukens 

Een keuken met kookeiland is er in allerlei uitvoeringen. Het biedt extra werkruimte en is tevens de blikvanger van jouw keuken. Uiteraard moet een eiland passen bij de keuken en de rest van je interieur. Gelukkig weten we daar bij Grando wel raad mee. Zowel een kookeiland als werkblad zijn er in allerlei stijlen en worden zo nodig voor jou op maat gemaakt.

Niet 100% zeker van een keuken met kookeiland? Er zijn nog tal van andere mogelijkheden.

Een keukenstijl en uitvoering passend bij jouw wensen 

Een kookeiland dat je koopt moet natuurlijk aansluiten op wat je mooi vindt. Het gaat tenslotte niet alleen om praktisch gemak, want een kookeiland heeft verder ook een sociale functie. Zowel een kookeiland als keukenblad is er in elke gewenste uitstraling. RVS, graniet of composiet, het kan allemaal! Laat Grando je daarom helpen bij een passend kookeiland in jouw keuken en doe inspiratie op via ons inspiratiemagazine.

Benieuwd naar welke keuken met kookeiland wij voor jou kunnen ontwerpen?

Ben je benieuwd naar welke keuken met kookeiland wij op maat van jouw woning en wensen kunnen ontwerpen?
Maak dan snel een afspraak bij de Grando vestiging in jouw buurt en onze keukenexperts helpen je graag verder met een plan op maat.

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.