G - keukens

G-keukens voor ruimtes met een groot oppervlak!
Is de keuken aan vervanging toe of bent u recent verhuisd naar een andere woning en zoekt u een compleet nieuwe keuken? Met een G-keuken kiest u voor een cirkelvormige keuken met veel ruimte én een luxe uitstraling. De keuken biedt volop opbergmogelijkheden via kastjes en ladesystemen én er is ruimte voor allerlei apparaten zoals een vaatwasser en koelkast. Voor een keuken in G-vorm zit u bij Grando Keukens goed. Wij bieden u de keuze uit een aantal prachtige exemplaren.

Niet helemaal overtuigd van een G-keuken? Bespreek het met onze experts in één van onze toonzalen of bekijk keukenopstellingen in andere settings.

G-keukens in verschillende soorten en kleuren 

G-keukens van Grando Keukens zijn er in allerlei soorten, kleuren en afwerkingen. Dat is maar goed ook, want iedereen heeft tenslotte een eigen smaak. Er is altijd veel variatie mogelijk qua indeling en u kiest voor een keuken in een stijl en afwerking die u aanspreekt. De luxe uitstraling van G-keukens wordt vooral zichtbaar door een wand met allerlei kwalitatieve keukenapparatuur die natuurlijk niet mag ontbreken.

Cirkelvormige keuken op maat gemaakt door een specialist 

Wilt u een cirkelvormige keuken die op maat gemaakt is door een échte keukenspecialist? Ontdek de mogelijkheden van Grando Keukens. Wij ontwerpen met alle liefde een droomkeuken waar plaats is voor al uw ideeën en wensen. Wilt u weten wat er zoal mogelijk is in het laten ontwerpen van een keuken in G-vorm? Neem dan contact op met een van onze specialisten en neem ter voorbereiding ons inspiratiemagazine alvast door.

BENIEUWD NAAR WELKE G-KEUKEN WIJ VOOR U KUNNEN ONTWERPEN?

Bent u benieuwd naar welke G-keuken wij op maat van uw woning en wensen kunnen ontwerpen?
Maak dan snel een afspraak bij de Grando vestiging bij u in de buurt en onze keukenexperts helpen u graag verder met een plan op maat.

vakmanschap sinds 1965
Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.