Grando Keukens Zaventem

Bij Grando Keukens in Zaventem kan u sinds 2011 terecht voor hoogkwalitatieve keukens en advies van echt experts. U vindt er langs de Weiveldlaan een prachtige toonzaal van ruim 1300m2. Met 33 verschillende keukenopstellingen vindt iedereen hier gegarandeerd zijn gading.

 

Ons team van experts bestaat uit interieurvormgevers en adviseurs met bakken ervaring. Zij luisteren naar de wensen en noden van de klant en staan u bij met het beste advies. Ons doel voor u is het vinden van de ideale keuken. Zowel qua vormgeving als functionaliteit.

Grando Zaventem

Weiveldlaan 10, 1930 Zaventem
T 02 253 33.36

BTW BE 0400.626.529

Ma:Gesloten
Di:9:30 - 18:00 
Wo:9:30 - 18:00
Do:9:30 - 18:00
Vr: 9:30 - 18:00
Za: 9:30 - 18:00
Zo:Gesloten
  

Julien Demesmacre, zaakvoerder van Grando Keukens Zaventem

Grando Keukens in Zaventem staat onder de deskundige leiding van Julien Demesmacre. Met een pak ervaring leidt hij de keukenwinkel in Zaventem op dagelijkse basis in goede banen.

 

“Maak kennis met ons ruim aanbod aan keukens en toestellen. In ons brede gamma aan keukendeuren en werkbladen zal u zeker uw gading vinden. Onze ervaren binnenhuisarchitecten luisteren graag naar uw behoeftes en gaan voor u op zoek naar het perfecte ontwerp. Hierbij houden we rekening met zowel het esthetische als het financiële aspect . Een ontwerp wordt u gepresenteerd op een groot scherm waarbij u in 3D het keukenontwerp mee kan volgen. Een bekwaam team aan ervaren schrijnwerkers staan voor u klaar om uw droomkeuken te realiseren.”, aldus Julien Demesmacre.

Wat vindt u bij Grando Keukens in Zaventem?

Grando-icoon-keukens-showroom.svg
33 verschillende keukenopstellingen
Grando-icoon-m2.svg
1300m2 ruime toonzaal
Grando-icoon-stijl-design.svg
3D-keukenontwerp
Grando-icoon-bereikbaar.svg
Makkelijk bereikbaar
Grando-icoon-parking.svg
Ruime parking

Kom zeker langs bij Grando Keukens in Zaventem. Met een grote parking voor de deur hoeft u geen plaatsje te zoeken. We ontvangen u met open armen. Samen met onze adviseurs kan u uw noden en wensen bespreken. Bij Grando Keukens staat u centraal!

Wilt u zich alvast laten inspireren? Download dan nu ons inspiratiemagazine.

Maak een afspraak

om

grando-folder-mockup2.png

Op zoek naar inspiratie?