GRANDO_WEB.svg

Op zoek naar inspiratie?

Bespreek de mogelijkheden

Alle vestigingen

Grando Keukens Zaventem

"Grando Keukens in Zaventem helpt klanten als sinds 2011. Trots zijn we op onze hoogkwalitatieve keukens. Maar dat is voor ons niet genoeg. We zetten hard in op service en advies. Onze medewerkers willen enkel tevreden klanten en dat start, zoals alles, bij het begin", zegt Peter, zelfstandig zaakvoerder van Grando. "Onze keukenshowroom in Zaventem vindt u langs de Weiveldlaan. Het is, al zeg ik het zelf, een prachtige toonzaal van ruim 1300m2. Met 33 verschillende keukenopstellingen vindt iedereen hier gegarandeerd zijn gading".

 

Peter gaat gedreven verder: "Ons team van experts bestaat uit interieurvormgevers en adviseurs met bakken ervaring. Zij luisteren naar de wensen en noden van de klant en staan u bij met het beste advies. Ons doel voor u is het vinden van de ideale keuken. Zowel qua vormgeving als functionaliteit."

Tip-Zaventem.png

Grando Zaventem

Weiveldlaan 10, 1930 Zaventem
02 253 33 36

BTW BE 0400.626.529

 

Ma:Gesloten
Di:09.30 - 18.00
Wo:09.30 - 18.00
Do:09.30 - 18.00
Vr: 09.30 - 18.00
Za: 09.30 - 18.00
Zo:Gesloten
  
  
  
  
_MG_9095.jpg

Gratis inspiratiemagazine

Boordevol keukenideeën

Peter, zaakvoerder van Grando Keukens in Zaventem

Grando Keukens in Zaventem staat onder de deskundige leiding van Peter Demesmacre. Met een pak ervaring leidt hij de keukenwinkel in Zaventem op dagelijkse basis in goede banen.

 

“Maak kennis met ons ruim aanbod aan keukens en toestellen. In ons brede gamma aan keukendeuren en werkbladen zal u zeker uw gading vinden. Onze ervaren binnenhuisarchitecten luisteren graag naar uw behoeftes en gaan voor u op zoek naar het perfecte ontwerp. Hierbij houden we rekening met zowel het esthetische als het financiële aspect . Een ontwerp wordt u gepresenteerd op een groot scherm waarbij u in 3D het keukenontwerp mee kan volgen. Een bekwaam team aan ervaren schrijnwerkers staan voor u klaar om uw droomkeuken te realiseren.”, aldus Peter Demesmacre.

Maak de juiste keuze en kies voor een keuken van Grando!

Peter_Zaventem_oven.jpg

Wij maken uw droomkeuken binnen uw persoonlijk budget.

Dieter aan het tekenen.jpg

Wij helpen u graag met een plan op maat.

troef3.png

Van ontwerp tot realisatie. Wij bij Grando bieden u puur vakmanschap.

troef4.png

Wij ontzorgen u vakkundig van A tot Z.

"Recent een keuken gekocht bij Grando Zaventem. Zeer tevreden van de ontvangst, het creatieve ontwerp en de perfecte uitvoering. Zowel de communicatie, de opvolging en de installatie zijn vlekkeloos verlopen. Zeker een aanrader!"

Chris

Wat vindt u bij Grando Keukens in Zaventem?

Grando-icoon-keukens-showroom.svg
33 verschillende keukenopstellingen
Grando-icoon-m2.svg
1300m2 ruime toonzaal
Grando-icoon-stijl-design.svg
3D-keukenontwerp
Grando-icoon-bereikbaar.svg
Makkelijk bereikbaar
Grando-icoon-parking.svg
Ruime parking

Kom zeker langs bij Grando Keukens in Zaventem. Met een grote parking voor de deur hoeft u geen plaatsje te zoeken. We ontvangen u met open armen. Samen met onze adviseurs kan u uw noden en wensen bespreken. Bij Grando Keukens staat u centraal!

Wilt u zich alvast laten inspireren? Download dan nu ons inspiratiemagazine.

Maak een afspraak

om

Let op! U heeft een voorkeursdatum aangegeven, wij contacteren u om uw afspraak definitief vast te leggen.
Heeft u een afspraakverzoek ingediend voor nog dezelfde dag (vandaag), neem dan even telefonisch contact met de vestiging in kwestie.

Grando Magazine 2021_website_2_fr.png

Op zoek naar inspiratie?