GRANDO_WEB.svg

Op zoek naar inspiratie?

Bespreek de mogelijkheden

Alle vestigingen

Grando Keukens Roeselare

"In de moderne toonzaal van Grando Keukens in Roeselare krijgt u ontzettend veel prachtige keukens te zien. U vindt er naast keukens in zeer diverse stijlen ook professioneel advies van een uitgebreid team van keukenexperts. Ons team Grando Keukens in Roeselare staat voor u klaar", zegt Piet Vandewalle, zaakvoerder, uitnodigend.

 

"Een keuken kopen in Roeselare, dat doe je bij Grando Keukens. Met een totale oppervlakte van 1000m2 is de toonzaal een bron van inspiratie voor wie op zoek gaat naar een nieuwe keuken in Roeselare. De toonzaal ligt langs de Brugsesteenweg, een van de belangrijkste invalswegen van Roeselare. Met een parking vlak voor de deur verliest u geen tijd", aldus Piet.

Tip-Roeselare.png

Grando Roeselare

Brugsesteenweg 429, 8800 Roeselare

051 79 78 70  NIEUW NUMMER! 

BTW BE 0436.989.057

Vanaf maandag 11 mei is onze toonzaal weer geopend volgens onderstaaande openingsuren.

 

Ma:09.30 - 18.30
Di:Gesloten
Wo:09.30 - 18.30
Do:09.30 - 18.30
Vr: 09.30 - 18.30
Za: 10.00 - 18.00
Zo:13.00 - 18.00
  
  
Zo 31-05:Gesloten
Ma 01-06:Gesloten
_MG_9095.jpg

Gratis inspiratiemagazine

Boordevol keukenideeën

Piet, zaakvoerder van Grando Keukens in Roeselare

Piet Vandewalle is de verdeler van Grando Keukens voor West-Vlaanderen en gedeeltelijk Oost-Vlaanderen en is zaakvoerder van de 3 Grando keukenspeciaalzaken te Brugge, Gent en Roeselare.

 

“De eerste winkel opende zijn deuren in 1989. Begin 1994 verhuisden wij naar ons huidig gebouw langs de Brugsesteenweg waar wij in 2006 mits een zeer grondige verbouwing onze stempel konden drukken zowel in de stijl van de nieuwe voorgevel als in de inrichting van de winkel.”, vertelt Piet Vandewalle.”

 

“Wij zijn terecht fier op deze prachtige toonzaal met een oppervlakte van 1000 m² die zondermeer toonaangevend en inspirerend is op het vlak van betaalbaar keukendesign”, besluit Piet.

Maak de juiste keuze en kies voor een keuken van Grando!

piet-square.jpg

Wij maken uw droomkeuken binnen uw persoonlijk budget.

Dieter aan het tekenen.jpg

Wij helpen u graag met een plan op maat.

troef3.png

Van ontwerp tot realisatie. Wij bij Grando bieden u puur vakmanschap.

troef4.png

Wij ontzorgen u vakkundig van A tot Z.

Eind 2017 gingen we op zoek naar een bedrijf dat een degelijke en vooral praktische keuken kon maken en plaatsen voor ['eet]-ball.

Na een grondig marktonderzoek beslisten we uiteindelijk om Grando Roeselare onze keuken te laten maken en plaatsen. Omdat we daar het gevoel hadden dat er werkelijk naar ons werd geluisterd en er degelijke oplossingen werden geboden voor onze vaak ingewikkelde eisen. Er is o.a. een eiland gebouwd rond een toogijskast die we reeds in ons bezit hadden, en ook werd er een doorgang gecreëerd die achter 2 kastdeuren verscholen zit. Verkoper Jean-Pierre vond voor al onze eisen een pasklare oplossing! 

Zoals verwacht, verliep de levering en plaatsing dan ook perfect. De plaatsers wisten wat hen te doen stond en de afhandeling van enkele laatste kleine afwerkingen werd ook volgens de genomen afspraken nageleefd.

De dienst na verkoop kunnen we niet beoordelen, dit omdat we hem nooit nodig hebben gehad. 

Anouck VG

Wat vindt u bij Grando Keukens in Roeselare?

Grando-icoon-expertise.svg
29 experts staan voor u klaar
Grando-icoon-m2.svg
1000 m2 toonzaal
Grando-icoon-bereikbaar.svg
Makkelijk bereikbaar
Grando-icoon-parking.svg
Ruime parking

Bij Grando Keukens in Roeselare starten we altijd met een gesprek. Zo peilen we naar wat u wil en wenst. Onze experts beroepen zich op een jarenlange ervaring. Op die manier werken we samen aan een ontwerp die past binnen uw budget en waar u zich 100% goed bij voelt. Bij Grando Keukens maken we er iedere dag een punt van om onze klanten een persoonlijke service te geven en garanderen u de hoogste kwaliteit en service voor de beste prijs. Ook de professionele klant die voor zijn projecten, sleutel-op-de-deur onderneming of appartementsgebouw op zoek is naar kwaliteitsvolle maar budgetvriendelijke keukens is bij Grando Keukens aan het juiste adres.

 

Wilt u zich alvast laten inspireren? Download dan nu ons inspiratiemagazine. We verwelkomen u uiteraard ook graag in onze toonzaal.

Maak een afspraak

om

grando-folder-mockup2.png

Op zoek naar inspiratie?