Grando Keukens Lier

Grando Keukens in Lier staat al meer dan 12 jaar paraat om klanten te helpen bij het kiezen van een kwalitatieve keuken. Bij Grando Keukens kunt u terecht in een prachtige toonzaal en krijgt u hulp en advies van een ervaren team aan keukenexperts. Zij zullen u van A tot Z bijstaan in het maken van de juiste keuzes.

 

De professionele begeleiding en de uitstekende service na verkoop maken van Grando Keukens in Lier een prachtige keukenzaak. Onder leiding van zaakvoerder Benny Busschots ontfermt het team zich over uw wensen en noden met maar één doel: de perfecte keuken ontwerpen die naadloos aansluit bij uw wenslijst.

Grando Lier

Mechelsesteenweg 258 B, 2500 Lier
T 03 336 00 53

BTW nr: BE0872.161.444

Ma:10:00 - 18:00
Di:10:00 - 18:00 
Wo:10:00 - 16:30
Do:10:00 - 18:00
Vr: 10:00 - 18:00
Za: 10:00 - 18:00
Zo:Gesloten
  

Benny Busschots, zaakvoerder van Grando Keukens Lier

De zaakvoerder van Grando Keukens in Lier, Benny Busschots, heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de keukensector. Zijn expertise en knowhow helpen u om de keuken van uw dromen te vinden.

 

“Klassiek vakmanschap gecombineerd met eigentijds kookcomfort en keukendesign, in welke stijl dan ook. In onze toonzaal kunt u terecht voor deskundig advies en prachtige keukens.

 

Daarnaast bieden wij u in onze toonzaal ook toptoestellen van uitstekende kwaliteit. Wij werken samen met de beste leveranciers, dit resulteert in toptoestellen in iedere keuken. Bovendien bieden wij u, door onze grootse inkoop en speciale afspraken met onze leveranciers, de scherpste prijs.”, zegt Benny.

Wat vindt u bij Grando Keukens in Lier?

Grando-icoon-stijl-design.svg
Eigentijds keukendesign in elke stijl
Grando-icoon-keukens-showroom.svg
Tientallen keukens in de showroom
Grando-icoon-b2b-service.svg
Sterke service na verkoop
Grando-icoon-bereikbaar.svg
Makkelijk bereikbaar
Grando-icoon-parking.svg
Ruime parking

Bij Grando Keukens in Lier staat de klant centraal. We zijn letterlijk en figuurlijk makkelijk bereikbaar. U vindt Grando Keukens langs de Mechelsesteenweg in Lier. Met een ruime parking net voor de deur maken we het u graag makkelijk. Wilt u zich alvast laten inspireren? Download dan nu ons inspiratiemagazine.

Maak een afspraak

om

grando-folder-mockup2.png

Op zoek naar inspiratie?