GRANDO_WEB.svg

Op zoek naar inspiratie?

Bespreek de mogelijkheden

Alle vestigingen

Grando Keukens Hasselt

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken in de regio Limburg, wel dan is het zeker de moeite waard om een keer langs te komen bij Grando Keukens in Hasselt.

Onze adviseurs en interieurvormgevers staan klaar om naar uw wensen te luisteren, uw adviseren over de nieuwste trends en technologieën. Samen ontwerpen wij uw droomkeuken. 

 

Grando keukens Hasselt beschikt over een gezellig ingerichte showroom boordevol inspiratie. Kom gerust eens langs om uw nieuwe droomkeuken te bespreken bij een kopje koffie.

Grando Hasselt

Kempische Steenweg 159,

3500 Hasselt

T. +32 11 15 15 10

BTW BE 0750.819.887

Ma:Gesloten
Di:10.00 - 18.00
Wo:10.00 - 18.00
Do:10.00 - 18.00
Vr: 10.00 - 18.00
Za: 10.00 - 17.00
Zo:10.00 - 17.00
  
  
Grando Magazine 2021_website.jpg

Gratis inspiratiemagazine

Boordevol keukenideeën

Jos, zaakvoerder van Grando Keukens in Hasselt

Een keuken speelt een belangrijke rol in uw huis. Het gezin, familie en vrienden komen er samen. Kortom het is een centrale plek geworden waarrond het leven zich afspeelt. De keuken wordt steeds meer geïntegreerd in de rest van het interieur. Hierdoor is de keuken een volwaardige leefruimte. Ik begrijp dat koken en eten synoniem zijn voor gezelligheid. Het is een plek waar we thuiskomen. Waar we ontkoppelen van smartphones, internet en andere prikkels uit ons drukke bestaan.

 

Ben je op naar een nieuwe keuken die gezelligheid uitstraalt met de juiste apparatuur? Dan neem ik je mee in het grote aanbod van technologie, ergononomie, duurzaamheid en designtrends. 

We nemen de tijd en spreken al uw wensen en mogelijkheden met u door. En dat natuurlijk met een kop koffie aan de keukentafel. Zoals het hoort.

 

Tot binnenkort

Jos Baens

Naast de particulierenmarkt richten wij ons ook op de professionele klanten zoals architecten en bouwpromotoren. We hebben een eigen montagedienst waardoor we een totaalpakket kunnen aanbieden. Dit alles in samenwerking met alle betrokken partijen.

Maak de juiste keuze en kies voor een keuken van Grando!

Ab_Merksem_Oven-thumb.jpg

Wij maken uw droomkeuken binnen uw persoonlijk budget.

Dieter aan het tekenen.jpg

Wij helpen u graag met een plan op maat.

troef3.png

Van ontwerp tot realisatie. Wij bij Grando bieden u puur vakmanschap.

troef4.png

Wij ontzorgen u vakkundig van A tot Z.

"Wil je via deze weg nog even bedanken voor het fantastisch onthaal alsook voor de hulp en de tijd die je uitgetrokken hebt voor het samenstellen van mijn droomkeuken. Het is ontzettend fijn om deze stappen te kunnen zetten met mensen die er echt voor willen gaan en die de klant op de eerste plaats zetten. Je was meteen mee in mijn verhaal en begreep heel goed welke gevoel ik in mijn keuken wou stoppen. Dit resulteerde in een pracht ontwerp ! Dikke merci hiervoor."

Ivy Dedoncker

Wat vindt u bij Grando Keukens in Hasselt?

Grando-icoon-m2.svg
500 m2 winkeloppervlakte
Grando-icoon-stijl-design.svg
Eigentijds keukendesign in elke stijl
Grando-icoon-begeleiding-a-z.svg
Persoonlijke klantenbegeleiding
Grando-icoon-b2b-service.svg
Sterke service

Maak een afspraak

om

Let op! U heeft een voorkeursdatum aangegeven, wij contacteren u om uw afspraak definitief vast te leggen.
Heeft u een afspraakverzoek ingediend voor nog dezelfde dag (vandaag), neem dan even telefonisch contact met de vestiging in kwestie.

Grando Magazine 2021_website_2_fr.png

Op zoek naar inspiratie?