GRANDO_WEB.svg

Op zoek naar inspiratie?

Bespreek de mogelijkheden

Alle vestigingen

Grando Keukens Brugge

"Wie een keuken wil kopen in Brugge, komt langs bij Grando Keukens. Langs de Sint-Pieterskaai vindt u een moderne toonzaal van meer dan 1000 m2. In deze hedendaagse showroom staan heel wat keukenstijlen opgesteld. U kan er zich laten inspireren. De Grando Keukens die u ziet in Brugge voldoen aan de strenge eisen van de Grando-keukenbouwers. Kwaliteit en topservice staan voorop", aldus Piet Vandewalle, zaakvoerder van Grando Keukens in Brugge, Gent en Roeselare.

 

Een gedreven Piet gaat verder: "In Brugge staat een volledig team van keukenexperts voor u klaar. Ze staan u bij met raad en daad. Wie dus op zoek is naar een kwaliteitsvolle en betaalbare keuken in de regio van Brugge kan altijd terecht bij Grando Keukens."

 

Grando Keukens specialiseerde zich doorheen de jaren ook in projectoplossingen. Professionele klanten als architecten, bouwheren en bouwpromotoren kunnen terecht bij Grando Keukens in Brugge voor projecten als sleutel-op-de-deur-woningen en appartementsgebouwen.

Tip-Brugge.png

Grando Brugge

Sint-Pieterskaai 73a, 8000 Brugge
T 050 37 07 03

BTW BE0436.989.057

 

 

Ma:09.30 - 18.30
Di:Gesloten
Wo:09.30 - 18.30
Do:09.30 - 18.30
Vr: 09.30 - 18.30
Za: 10.00 - 18.00
Zo:

13.00 - 18.00

  

Zo 23-05:

Gesloten
Ma 24-05:Gesloten
Grando Magazine 2021_website.jpg

Gratis inspiratiemagazine

Boordevol keukenideeën

Piet, zaakvoerder van Grando Keukens in Brugge

Piet Vandewalle is de verdeler van Grando Keukens voor West-Vlaanderen en gedeeltelijk Oost-Vlaanderen en is zaakvoerder van de 3 Grando keukenspeciaalzaken te Brugge, Gent en Roeselare.

 

“De eerste winkel langs de Maalsesteenweg opende zijn deuren in 1995. Begin 2009 verhuisden wij naar een nieuw gebouw langs de Sint-Pieterskaai waar wij onze stempel konden drukken zowel in de stijl van het gebouw als in de volledige inrichting van de winkel.”, vertelt Piet Vandewalle. “Wij zijn terecht fier op deze prachtige toonzaal met een oppervlakte van 1000 m² die zondermeer toonaangevend en inspirerend is op het vlak van betaalbaar keukendesign”, besluit Piet.

Maak de juiste keuze en kies voor een keuken van Grando!

piet-square.jpg

Wij maken uw droomkeuken binnen uw persoonlijk budget.

Dieter aan het tekenen.jpg

Wij helpen u graag met een plan op maat.

troef3.png

Van ontwerp tot realisatie. Wij bij Grando bieden u puur vakmanschap.

troef4.png

Wij ontzorgen u vakkundig van A tot Z.

“Super tevreden van mijn ervaring bij Grando keukens. De verkoper begreep onmiddellijk wat ik zocht en maakte een prachtig ontwerp. Ook de communicatie, plaatsing en service verliepen heel vlot en professioneel. Als je op zoek bent naar prijs kwaliteit, raad ik Grando zeker aan!”

Serge Demaiter

Wat vindt u bij Grando Keukens in Brugge?

Grando-icoon-expertise.svg
29 experts staan voor u klaar
Grando-icoon-m2.svg
1000 m2 toonzaal
Grando-icoon-bereikbaar.svg
Makkelijk bereikbaar
Grando-icoon-parking.svg
Ruime parking

Bij Grando Keukens in Brugge starten we altijd met een gesprek. Zo peilen we naar wat u wil en wenst. Onze experts beroepen zich op een jarenlange ervaring. Op die manier werken we samen aan een ontwerp die past binnen uw budget en waar u zich 100% goed bij voelt. Wilt u zich alvast laten inspireren? Download dan nu ons inspiratiemagazine. We verwelkomen u uiteraard ook graag in onze toonzaal.

Maak een afspraak

om

Let op! U heeft een voorkeursdatum aangegeven, wij contacteren u om uw afspraak definitief vast te leggen.
Heeft u een afspraakverzoek ingediend voor nog dezelfde dag (vandaag), neem dan even telefonisch contact met de vestiging in kwestie.

Grando Magazine 2021_website_2_fr.png

Op zoek naar inspiratie?