GRANDO_WEB.svg

Op zoek naar inspiratie?

Bespreek de mogelijkheden

Alle vestigingen

Grando_SEP2020_Websiteslider_mob2.jpg

Indian summer Deals !

Profiteer nù van de Indian Summer Deals: Luxe BORA kookplaat (incl. kookveldafzuiging) en een Luxe pannenset cadeau !

 

Grando Keukens levert betaalbaar keukendesign, al sinds 1965. Wij vervullen al uw woonwensen en dit met extra veel voordeel. Wist u dat Grando ook extra service werkzaamheden voor u kan uitvoeren als demontage van uw oude keuken, leidingen verleggen, pleisterwerken en tegelwerken.

 

Wilt u ook gerbuik maken van deze actie en persoonlijk advies ontvangen? Maak dan vrijblijvend een afspraak in  één van onze vestigingen

 

Hier doet u grandioze ideeën op en komen uw woonwensen tot leven. Uiteraard nemen onze adviseurs uitgebreid de tijd om naar uw wensen te luisteren. Uw wensen worden vertaalt naar een realistische 3D tekening: Een persoonlijk advies op maat. Uw nieuwe aankoop wordt zorgvuldig geplaatst door onze vakkundige monteurs. Zij gaan pas weg als alles werkt. Vooraf ontvangt u uitgebreide en nauwkeurige installatietekeningen voor de leidingen.

 

*Vraag naar de voorwaarden. Actie is geldig t.e.m. 31-10-2020.

Profiteren van deze actie? Maak nu een afspraak in één van onze winkels.

Over de Bora kookplaat

Een dampkap is vaak niet erg esthetisch, veelal te groot en meestal lomp. Vandaag kan u opteren voor een subtiel alternatief. Bora heeft namelijk een dampafzuigsysteem ontworpen dat rechtstreeks in de kookplaat is geïntegreerd. Koken en afzuigen in één. Als u zich nog iets herinnert van de fysicalessen, dan is het waarschijnlijk het fenomeen waarbij warme lucht stijgt, omdat het een lagere dichtheid heeft dan koude lucht. Klassieke dampkappen maken hier handig gebruik van om, met beperkte zuigkracht, toch zoveel mogelijk dampen af te zuigen.