Bij Grando Merksem helpen wij u graag verder.

Maak een afspraak

Ontmoet de ondernemer.

Ab Brandwijk

PERSOONLIJK ADVIES

"Wij adviseren u graag over de ruimte en indeling van uw nieuwe keuken. Misschien zijn er mogelijkheden waar u zelf niet direct aan gedacht heeft."

Maak een afspraak

Grando Merksem

Bredabaan 887
2170 Merksem

Openingstijden

 • Maandag
  09:30 - 17:30
 • Dinsdag
  09:30 - 17:30
 • Woensdag
  09:30 - 17:30
 • Donderdag
  09:30 - 17:30
 • Vrijdag
  09:30 - 17:30
 • Zaterdag
  09:30 - 17:30
 • Zondag
  gesloten

! Wenst u een afspraak op zondag, mail dan uw verzoek naar info@grando-merksem.be !

"Ik geniet van het ultieme ontwerp."

Welkom bij Grando Keukens Merksem! "Onze Grando Keukens toonzaal ligt op de grens van Schoten en Merksem. Makkelijk bereikbaar", vertellen zelfstandig ondernemers Albert Brandwijk en Ann De Vos. "Al sinds 2006 biedt onze keukenzaak u het beste advies en de meest professionele begeleiding bij het kopen van een nieuwe keuken". "Samen met ons voltallige team helpen we mensen bij de zoektocht naar de keuken van hun dromen, binnen het vooropgestelde budget."

"Waar we vooral trots op zijn? Op onze persoonlijke aanpak!", antwoordt Ann zonder aarzelen. "Grando Keukens ijvert sowieso al voor een goede band met de klant. Bij Grando Merksem zijn we ons daar zeker bewust van. Klant is koning en daar staan wij garant voor", besluiten Ab en Ann.

“Nét iets anders dan onze concullega keukenzaken, met oog voor detail en design ontvangen wij u graag in onze showroom om samen met u de (h)eerlijke wereld van onze keukens te verkennen. Van eigentijds tot tijdloos van strak modern tot landelijk warm, van klein tot groot, wij hebben het voor u.”, aldus Ab.

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ondernemers Ab en Ann en hun team staan voor u klaar, om uw droomkeuken te realiseren. Tot ziens bij Grando Merksem!

Ab Brandwijk

Zaakvoerder Grando Merksem

                    Maak de juiste keuze en kies voor
                                   Grando Keukens.

Bekijk onze klant beoordelingen

Bekijk onze klant beoordelingen