Bij Grando Merksem maken wij jouw woonwens werkelijkheid.

Plan jouw afspraak

Ontmoet de ondernemer.

Ab Brandwijk

Persoonlijk advies

Wij adviseren en inspireren je graag over de ruimte en indeling van jouw nieuwe keuken. Misschien zijn er meer mogelijkheden waar jezelf niet meteen aan had gedacht.

 

Plan jouw afspraak

Grando Merksem

Bredabaan 887
2170 Merksem

Openingstijden

 • Maandag
  09:30 - 17:30
 • Dinsdag
  09:30 - 17:30
 • Woensdag
  09:30 - 17:30
 • Donderdag
  09:30 - 17:30
 • Vrijdag
  09:30 - 17:30
 • Zaterdag
  09:30 - 17:30
 • Zondag
  gesloten

! Wens je een afspraak op zondag, mail dan jouw verzoek naar [email protected] !

"Ik geniet van het ultieme ontwerp."

Welkom bij Grando Keukens Merksem! "Onze Grando Keukens toonzaal ligt op de grens van Schoten en Merksem. Makkelijk bereikbaar", vertellen zelfstandig ondernemers Albert Brandwijk en Ann De Vos. "Al sinds 2006 biedt onze keukenzaak jou het beste advies en de meest professionele begeleiding bij het kopen van een nieuwe keuken". "Samen met ons voltallige team helpen we mensen bij de zoektocht naar de keuken van hun dromen, binnen het vooropgestelde budget." 

"Waar we vooral trots op zijn? Op onze persoonlijke aanpak!", antwoordt Ann zonder aarzelen. "Grando Keukens ijvert sowieso al voor een goede band met de klant. Bij Grando Merksem zijn we ons daar zeker bewust van. Klant is koning en daar staan wij garant voor", besluiten Ab en Ann. 

“Nét iets anders dan onze concullega keukenzaken, met oog voor detail en design ontvangen wij je graag in onze showroom om samen met jou de (h)eerlijke wereld van onze keukens te verkennen. Van eigentijds tot tijdloos van strak modern tot landelijk warm, van klein tot groot, wij hebben het voor jou.”, aldus Ab. 

Laat je inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies ben je van harte welkom. Ondernemers Ab en Ann en hun team staan voor je klaar, om ujow droomkeuken te realiseren. Tot ziens bij Grando Merksem!

Ab Brandwijk

Zaakvoerder Grando Merksem

Wij maken jouw woonwens werkelijkheid
Persoonlijk en verrassend advies
Alles uit handen zodat jij kan genieten
Vakmanschap sinds 1965

Bekijk onze klant beoordelingen

Bekijk onze klant beoordelingen