Bij Grando Lier helpen wij u graag verder.

Maak een afspraak

Ontmoet de zaakvoerder.

Benny Busschots

PERSOONLIJK ADVIES

"Wij adviseren u graag over de ruimte en indeling van uw nieuwe keuken. Misschien zijn er mogelijkheden waar u zelf niet direct aan gedacht heeft."

Maak een afspraak

Grando Lier

Mechelsesteenweg 258b
2500 Lier

Openingstijden

 • Maandag
  10:00 - 18:00
 • Dinsdag
  10:00 - 18:00
 • Woensdag
  10:00 - 16:30
 • Donderdag
  10:00 - 18:00
 • Vrijdag
  10:00 - 18:00
 • Zaterdag
  10:00 - 18:00
 • Zondag
  gesloten

"Wij kunnen echt genieten van de details."

Welkom bij Grando Lier! Grando Keukens in Lier staat al meer dan 16 jaar paraat om klanten te helpen bij het kiezen van een kwalitatieve keuken. Bij Grando Keukens kunt u terecht in een prachtige toonzaal en krijgt u hulp en advies van een ervaren team aan keukenexperts. Zij zullen u van A tot Z bijstaan in het maken van de juiste keuzes.

De professionele begeleiding en de uitstekende service na verkoop maken van Grando Keukens in Lier een prachtige keukenzaak. Onder leiding van zaakvoerder Benny Busschots ontfermt het team zich over uw wensen en noden met maar één doel: de perfecte keuken ontwerpen die naadloos aansluit bij uw wenslijst.

“Van uw keuken een culinaire inspiratieplek maken, daar help ik u graag bij. Keukens met een focus op comfort en gebruiksgemak, volledig op maat en binnen uw budget”, getuigt Benny.

“De wensen en de ideeën van de klant zijn de leidraad bij het ontwerpen van een keuken. Uiteraard kan elke klant rekenen op mijn advies. Inspiratie bieden en verrassen met nieuwe inzichten is de leukste kant van mijn job.”

Benny Busschots

Zaakvoerder Grando Lier

                    Maak de juiste keuze en kies voor
                                   Grando Keukens.