Bij Grando Hasselt helpen wij u graag verder.

Maak uw afspraak

Ontmoet de ondernemer.

Jos Baens

PERSOONLIJK ADVIES

"Wij adviseren u graag over de ruimte en indeling van uw nieuwe keuken. Misschien zijn er mogelijkheden waar u zelf niet direct aan gedacht heeft."

Maak een afspraak

Grando Hasselt

Kempische Steenweg 159
3500 Hasselt

Openingstijden

 • Maandag
  gesloten
 • Dinsdag
  10:00 - 18:00
 • Woensdag
  10:00 - 18:00
 • Donderdag
  10:00 - 18:00
 • Vrijdag
  10:00 - 18:00
 • Zaterdag
  10:00 - 17:00
 • Zondag
  13:00 - 17:00

"Wij kunnen echt genieten van de details."

Welkom bij Grando Keukens Hasselt! Bent u op zoek naar een nieuwe keuken in de regio Limburg, wel dan is het zeker de moeite waard om een keer langs te komen bij Grando Keukens in Hasselt. Onze adviseurs en interieurvormgevers staan klaar om naar uw wensen te luisteren, uw adviseren over de nieuwste trends en technologieën. Samen ontwerpen wij uw droomkeuken.

Grando keukens Hasselt beschikt over een gezellig ingerichte showroom boordevol inspiratie. Kom gerust eens langs om uw nieuwe droomkeuken te bespreken bij een kopje koffie.

Een keuken speelt een belangrijke rol in uw huis. Het gezin, familie en vrienden komen er samen. Kortom het is een centrale plek geworden waarrond het leven zich afspeelt. De keuken wordt steeds meer geïntegreerd in de rest van het interieur. Hierdoor is de keuken een volwaardige leefruimte. Ik begrijp dat koken en eten synoniem zijn voor gezelligheid. Het is een plek waar we thuiskomen. Waar we ontkoppelen van smartphones, internet en andere prikkels uit ons drukke bestaan.

Ben je op naar een nieuwe keuken die gezelligheid uitstraalt met de juiste apparatuur? Dan neem ik je mee in het grote aanbod van technologie, ergononomie, duurzaamheid en designtrends. We nemen de tijd en spreken al uw wensen en mogelijkheden met u door. En dat natuurlijk met een kop koffie aan de keukentafel. Zoals het hoort.

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ondernemer Jos Baens staat met zijn team voor u klaar, om uw droomkeuken te realiseren. Tot ziens bij Grando Hasselt!

Jos Baens

Ondernemer Grando Hasselt

                Maak de juiste keuze en kies voor
                               Grando Keukens.

Bekijk onze klant beoordelingen

Bekijk onze klant beoordelingen