Bij Grando Hasselt maken wij jouw woonwens werkelijkheid.

Plan jouw afspraak

Ontmoet de zaakvoerder

Jos Baens

Persoonlijk advies

Wij adviseren en inspireren je graag over de ruimte en indeling van jouw nieuwe keuken. Misschien zijn er meer mogelijkheden waar jezelf niet meteen aan had gedacht.

 

Plan jouw afspraak

Grando Hasselt

Kempische Steenweg 159
3500 Hasselt

Openingstijden

 • Maandag
  13:00 - 18:00
 • Dinsdag
  10:00 - 18:00
 • Woensdag
  10:00 - 18:00
 • Donderdag
  10:00 - 18:00
 • Vrijdag
  10:00 - 18:00
 • Zaterdag
  10:00 - 17:00
 • Zondag
  gesloten

"Wij kunnen echt genieten van de details."

Welkom bij Grando Keukens Hasselt! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken in de regio Limburg, wel dan is het zeker de moeite waard om een keer langs te komen bij Grando. Onze adviseurs en interieurvormgevers staan klaar om naar je wensen te luisteren, jou te adviseren over de nieuwste trends en technologieën. Samen ontwerpen wij je droomkeuken. 

Grando keukens Hasselt beschikt over een gezellig ingerichte showroom boordevol inspiratie. Kom gerust eens langs om jouw nieuwe droomkeuken te bespreken bij een kopje koffie. 

Een keuken speelt een belangrijke rol in je huis. Het gezin, familie en vrienden komen er samen. Kortom het is een centrale plek geworden waarrond het leven zich afspeelt. De keuken wordt steeds meer geïntegreerd in de rest van het interieur. Hierdoor is de keuken een volwaardige leefruimte. Ik begrijp dat koken en eten synoniem zijn voor gezelligheid. Het is een plek waar we thuiskomen. Waar we ontkoppelen van smartphones, internet en andere prikkels uit ons drukke bestaan. 

Ben je op naar een nieuwe keuken die gezelligheid uitstraalt met de juiste apparatuur? Dan neem ik je mee in het grote aanbod van technologie, ergononomie, duurzaamheid en designtrends. We nemen de tijd en spreken al uw wensen en mogelijkheden met je door. En dat natuurlijk met een kop koffie aan de keukentafel. Zoals het hoort. 

Laat je inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies ben je van harte welkom. Ondernemer Jos Baens staat met zijn team voor jou klaar, om jouw droomkeuken te realiseren. Tot ziens bij Grando Hasselt!

Jos Baens

Ondernemer Grando Hasselt

Jouw partner van advies tot na realisatie!

 

Wij maken jouw woonwens werkelijkheid
Persoonlijk en verrassend advies
Alles uit handen zodat jij kan genieten
Vakmanschap sinds 1965

Bekijk onze klant beoordelingen

Bekijk onze klant beoordelingen