Grando als partner van jouw project

Keukens hebben voor ons geen geheimen meer.

Grando, al +50 jaar een succesrecept.

Grando Keukens is een begrip op de Belgische keukenmarkt. Na ruim 50 jaar heeft het ontwerpen en plaatsen van keukens voor ons geen geheimen meer en beheersen we alle technieken om aan de kwaliteitseisen van onze klanten te voldoen en niet enkel van particuliere klanten. Ook de projectmarkt, waarom we reeds 15 jaar actief zijn, is weg van ons recept. De belangrijkste ingrediënten? Persoonlijke begeleiding, professioneel advies en ruime, moderne toonzalen. Op deze website geven we je een blink in onze interne keuken en ontdek je hoe we ook jouw project op smaak kunnen brengen. Wedden dat jij (en jouw klanten) onze aanpak graag mogen? 

De grootste keukenkenner van Europa.

Een goed recept begint bij een goede basis. En die is bij Grando Keukens een beproefd en betrouwbaar: we zijn immers een sterk groeiende organisatie die deel uitmaakt van de grootste retailer van Europa op het gebied van keuken- en sanitair, De Mandemakers Group. Daarmee zijn we één van de grootste en meest betrouwbare partners binnen binnen de branche.

Een Belgische smaakmaker,

Altijd dicht bij jouw project.

In België heeft Grando een nationaal netwerk van 11 prachtige toonzalen. Daar kan je als bouwpromotor of aannemer, samen met jouw klanten, terecht voor keukens perfect op maat gesneden van jouw project. 

Een team van keukenexperten trakteert je op een service die jou en jouw klanten van A tot Z ontzorgt. Je kan er dus terecht voor professioneel advies bij jouw plannen en geniet van de expertise van een volledig projectteam. 

Grando Keukens? 

Een uitstekende keuze!

Waarom we er zo zeker van zijn dat Grando ook voor jouw project een uitstekende keuze is? We zetten onze troeven nog even voor je op een rijtje. Wedden dat ze je zullen bevallen?

1. We ontzorgen jou en jouw klant!
 

    1.1.  Je kan rekenen op een eerlijke prijs
Bij Grando is de handelswaarde steeds gelijk aan de particuliere prijs van een keuken. Iedere klant heeft dus waar voor zijn geld. Daar hoef je je al geen zorgen over te maken.

    1.2.  Je krijgt advies van onze experten
Jij en jouw klanten kunnen terecht in onze moderne toonzalen voor vakkundig advies en inspiratie. Zo laten we je proeven van ons uitgebreid gamma van kwalitatieve materialen. Onze toonzalen zijn ook altijd up-to-date zodat je de laatste nieuwigheden kan ontdekken.

2.  We staan dicht bij jou
 

      2.1.  Je geniet een persoonlijke service
Doorheen het hele traject, van de offerte tot de plaatsing, staan onze mensen op elk moment voor je klaar om je op jouw wenken te bedienen. 
 

      2.2.  Je vindt altijd een toonzaal in je buurt
Voor al jouw projecten in België kun je bij Grando terecht dankzij ons netwerk van toonzalen.

3.  We kunnen elke opdracht aan
 

     3.1.  Je kan op ons bouwen
Dankzij de proactieve opvolging door onze toonzaaladviseurs, onze technische dienst, het plannings- en serviceteam en onze vakkundige keukenmonteurs zijn we met Grando in staat om meer dan 125 keukens per week te plaatsen.

     3.2.  Je haalt elke deadline
Onze geoliede organisatie en jarenlange ervaring in de projectmarkt laat ons toe om grote volumes aan te leveren met respect voor jouw deadlines. Je kunt dus steeds op ons rekenen en dit zowel voor kwaliteit als kwantiteit. 

 

Meer informatie nodig?

Wens je nog meer informatie of wens je met ons in contact te komen?

Vraag jouw brochure aan