Bij Grando Gent helpen wij u graag verder.

Maak een afspraak

Ontmoet de zaakvoerder.

Piet Vandewalle

PERSOONLIJK ADVIES

"Wij adviseren u graag over de ruimte en indeling van uw nieuwe keuken. Misschien zijn er mogelijkheden waar u zelf niet direct aan gedacht heeft."

Maak een afspraak

Grando Gent

Kortrijksesteenweg 69
9830 Sint-Martens-Latem

Openingstijden

 • Maandag
  gesloten
 • Dinsdag
  10:00 - 18:00
 • Woensdag
  10:00 - 18:00
 • Donderdag
  10:00 - 18:00
 • Vrijdag
  10:00 - 18:00
 • Zaterdag
  10:00 - 18:00
 • Zondag
  gesloten

"Samen komen we tot uw droomontwerp."

Welkom bij Grando Gent! "Net buiten Gent vindt u Grando Keukens. Langs de Kortrijksesteenweg in Sint-Martens-Latem wacht ons enthousiast team u op. Grando Keukens in Gent is makkelijk bereikbaar en u vindt er voldoende parkeerplaats om uw bezoek zorgeloos aan te vatten.", aan het woord is Piet Vandewalle, zaakvoerder van Grando Gent.

"Wij zijn er van overtuigd dat in ons uitgebreid keukenaanbod u de keuken van uw dromen vindt. In Gent staan onze interieurvormgevers en adviseurs voor u klaar. De persoonlijke begeleiding en het professionele advies zijn voor heel wat klanten een absolute meerwaarde. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat voor één klant in één ruimte maar één ideale keukenoplossing bestaat, kan u bij ons rekenen op de beste service om tot die ene perfecte keuken te komen", getuigt Piet.

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ons team staan voor u klaar, om uw droomkeuken te realiseren. Tot ziens bij Grando Gent!

Piet Vandewalle

Zaakvoerder Grando Gent

                    Maak de juiste keuze en kies voor
                                   Grando Keukens.

Bekijk onze klant beoordelingen

Bekijk onze klant beoordelingen