Bij Grando Gent maken wij jouw woonwens werkelijkheid.

Plan jouw afspraak

Ontmoet de zaakvoerder.

Piet Vandewalle

Persoonlijk advies

Wij adviseren en inspireren je graag over de ruimte en indeling van jouw nieuwe keuken. Misschien zijn er meer mogelijkheden waar jezelf niet meteen aan had gedacht.

 

Plan jouw afspraak

Grando Gent

Kortrijksesteenweg 69
9830 Sint-Martens-Latem

Openingstijden

 • Maandag
  gesloten
 • Dinsdag
  09:00 - 18:00
 • Woensdag
  09:00 - 18:00
 • Donderdag
  09:00 - 18:00
 • Vrijdag
  09:00 - 18:00
 • Zaterdag
  10:00 - 18:00
 • Zondag
  gesloten

"Samen komen we tot uw droomontwerp."

Welkom bij Grando Gent! "Net buiten Gent vindt u Grando Keukens. Langs de Kortrijksesteenweg in Sint-Martens-Latem wacht ons enthousiast team u op. Grando Keukens in Gent is makkelijk bereikbaar en u vindt er voldoende parkeerplaats om uw bezoek zorgeloos aan te vatten.", aan het woord is Piet Vandewalle, zaakvoerder van Grando Gent.

"Wij zijn er van overtuigd dat in ons uitgebreid keukenaanbod u de keuken van uw dromen vindt. In Gent staan onze interieurvormgevers en adviseurs voor u klaar. De persoonlijke begeleiding en het professionele advies zijn voor heel wat klanten een absolute meerwaarde. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat voor één klant in één ruimte maar één ideale keukenoplossing bestaat, kan u bij ons rekenen op de beste service om tot die ene perfecte keuken te komen", getuigt Piet.

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ons team staan voor u klaar, om uw droomkeuken te realiseren. Tot ziens bij Grando Gent!

Piet Vandewalle

Zaakvoerder Grando Gent

Jouw partner van advies tot na realisatie!

Wij maken jouw woonwens werkelijkheid
Persoonlijk en verrassend advies
Alles uit handen zodat jij kan genieten
Vakmanschap sinds 1965

Bekijk onze klant beoordelingen

Bekijk onze klant beoordelingen