Ergonomische oplossingen bij Grando

Welke ergonomische oplossingen bestaan er?
Grando Keukens schat het belang van ergonomie naar waarde. Het beste bewijs zijn de vele oplossingen die de keukenspecialist u kan aanreiken. Om de eerder vernoemde belastingen tot een minimum te beperken, is het belangrijk dat u weet welke oplossingen er bestaan.

1. alles draait om afmetingen en afstanden

Van de hoogte van het werkblad, de kasten en het kookeiland tot de positionering van de oven: het zijn belangrijke aandachtspunten bij de keuze van een nieuwe keuken.

Beginnen doet u met het bepalen wie het meest in de keuken werkt, zeker als u en uw partner verschillen in grootte. Hoe groter het verschil, hoe belangrijker het is om uw keuken af te stemmen op de persoon die er het meeste in staat.

2. Een logische opstelling of ideale indeling is een meerwaarde

Het soort opstelling waarvoor u kiest, is voor een groot deel afhankelijk van de ruimte die u tot uw beschikking heeft. Heeft u een kleine ruimte, dan is een kookeiland waarschijnlijk geen goed idee. Is het keukenraam te laag om een hoger werkblad te installeren, dan zijn er uiteraard andere opstellingen die het mogelijk maken om te spelen met hoogtes. Als een parallelle, klassieke of U-vormige keuken geen oplossing biedt, dan misschien wel een hoekkeuken, een keuken met eiland of schiereiland.

3. De gouden keukendriehoek: Kookplaat, spoelbak en koelkast

Een juiste positionering van deze keukenonderdelen en -toestellen is van cruciaal belang om te vermijden dat u veel heen en weer hoeft te lopen.

Testimonials ergonomische oplossingen van Grando 

BENIEUWD NAAR ONZE ERGONOMISCHE OPLOSSINGEN?

Bent u benieuwd welke ergonomische oplossing wij voor uw probleemstelling kunnen bieden?
Maak dan snel een afspraak bij de Grando vestiging bij u in de buurt, onze adviseurs helpen u graag met een oplossing op maat.

Vakmanschap sinds 1965
Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.