Bij Grando Brugge helpen wij u graag verder.

Maak een afspraak

Ontmoet de zaakvoerder.

Piet Vandewalle

PERSOONLIJK ADVIES

"Wij adviseren u graag over de ruimte en indeling van uw nieuwe keuken. Misschien zijn er mogelijkheden waar u zelf niet direct aan gedacht heeft."

Maak een afspraak

Grando Brugge

Sint-Pieterskaai 73a
8000 Brugge

Openingstijden

 • Maandag
  09:30 - 18:30
 • Dinsdag
  gesloten
 • Woensdag
  09:30 - 18:30
 • Donderdag
  09:30 - 18:30
 • Vrijdag
  09:30 - 18:30
 • Zaterdag
  10:00 - 18:00
 • Zondag
  13:00 - 18:00

"Wij zorgen dat alles naar uw wens wordt geregeld."

Welkom bij Grando Keukens Brugge! "Wie een nieuwe keuken wil kopen in Brugge en omgeving, komt best eens langs bij Grando Keukens. Langs de Sint-Pieterskaai vindt u een moderne toonzaal van meer dan 1000 m2. In deze hedendaagse showroom staan heel wat keukenstijlen opgesteld. U kan er zich laten inspireren. De Grando Keukens die u ziet in Brugge voldoen aan de strenge eisen van de Grando-keukenbouwers. Kwaliteit en topservice staan voorop", aldus Piet Vandewalle, zaakvoerder van Grando Keukens in Brugge, Gent en Roeselare.

Een gedreven Piet gaat verder: "In Brugge staat een volledig team van keukenexperts voor u klaar. Ze staan u bij met raad en daad. Wie dus op zoek is naar een kwaliteitsvolle en betaalbare keuken in de regio van Brugge kan altijd terecht bij Grando Keukens."

Grando Keukens specialiseerde zich doorheen de jaren ook in projectoplossingen. Professionele klanten als architecten, bouwheren en bouwpromotoren kunnen terecht bij Grando Keukens in Brugge voor projecten als sleutel-op-de-deur-woningen en appartementsgebouwen.

Laat u bij ons inspireren! Onder het genot van een kopje koffie geven wij u een persoonlijk en vrijblijvend advies. U bent van harte welkom! Ons team staat voor u klaar, om uw droomkeuken te realiseren. Tot ziens bij Grando Brugge!

Piet Vandewalle

Zaakvoerder Grando Brugge

                 Maak de juiste keuze en kies voor 
                                 Grando Keukens.

Ontmoet team Grando Brugge

Bij Grando Brugge staat ons team steeds voor u klaar om u te inspireren, adviseren en uw wensen te bespreken op keukengebied.  Wij nemen u graag mee op een inspiratiereis door de toonzaal, luisteren uitgebreid naar uw wensen en ontwerpen dan samen met u uw nieuwe droomkeuken. En dit alles met een kopje koffie erbij. Vakmanschap bij het ontwerpen en maken van keukens dragen wij hoog in het vaandel

Maak een afspraak >>