Bij Grando Brugge maken wij jouw woonwens werkelijkheid.

Plan jouw afspraak

Ontmoet de zaakvoerder

Piet Vandewalle

Inspiratie

Ben je nog op zoek naar inspiratie voor je nieuwe keuken? Download ons inspiratiemagazine.

 

Vraag nù aan

Grando Brugge

Sint-Pieterskaai 73a
8000 Brugge

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 - 18:00
 • Dinsdag
  gesloten
 • Woensdag
  09:00 - 18:00
 • Donderdag
  09:00 - 18:00
 • Vrijdag
  09:00 - 18:00
 • Zaterdag
  10:00 - 18:00
 • Zondag
  13:00 - 18:00

Speciale openingstijden

 • 1e Pinksterdag
  gesloten
 • 2e Pinksterdag
  gesloten

"Wij zorgen dat alles naar uw wens wordt geregeld."

Welkom bij Grando Keukens Brugge! "Wie een nieuwe keuken wil kopen in Brugge en omgeving, komt best eens langs bij Grando. Langs de Sint-Pieterskaai vind je een moderne toonzaal van meer dan 1000 m2. In deze hedendaagse showroom staan heel wat keukenstijlen opgesteld. Je kan je er laten inspireren. De Grando-keukens die je ziet in Brugge voldoen aan de strenge eisen van de Grando-keukenbouwers. Kwaliteit en topservice staan voorop", aldus Piet Vandewalle, zaakvoerder van Grando Keukens in Brugge, Gent en Roeselare. 

Een gedreven Piet gaat verder: "In Brugge staat een volledig team van keukenexperts voor je klaar. Ze staan je bij met raad en daad. Wie dus op zoek is naar een kwaliteitsvolle en betaalbare keuken in de regio van Brugge kan altijd bij Grando terecht." 

Grando Keukens specialiseerde zich doorheen de jaren ook in projectoplossingen. Professionele klanten als architecten, bouwheren en bouwpromotoren kunnen terecht bij Grando Keukens in Brugge voor projecten als sleutel-op-de-deur-woningen en appartementsgebouwen. 

Laat je bij ons inspireren! Onder het genot van een kopje koffie geven wij je een persoonlijk en vrijblijvend advies. Je bent van harte welkom! Ons team staat voor je klaar, om jouw droomkeuken te realiseren. Tot ziens bij Grando Brugge!

Piet Vandewalle

Zaakvoerder Grando Brugge

Jouw partner van advies tot na realisatie!

 

Wij maken jouw woonwens werkelijkheid
Persoonlijk en verrassend advies
Alles uit handen zodat jij kan genieten
Vakmanschap sinds 1965

Ontmoet team Grando Brugge

Bij Grando Brugge staat ons team steeds voor je klaar om je te inspireren, adviseren en jouw wensen te bespreken op keukengebied.  Wij nemen je graag mee op een inspiratiereis door de toonzaal, luisteren uitgebreid naar jouw wensen en ontwerpen dan samen met jou je nieuwe droomkeuken. En dit alles met een kopje koffie erbij. Vakmanschap bij het ontwerpen en maken van keukens dragen wij hoog in het vaandel

Maak een afspraak >>