Wat ons een goede monteur van keukens maakt

Een van onze grote troeven is dat we werken met echte vakmensen en dat u ons alles kan vragen. ‘Ontzorging van A tot Z’: Grando doet er alles aan om die belofte elke dag opnieuw na te komen.

Wat betekent "ontzorgen van A tot Z"

Zeer eenvoudig: u heeft zorgen, Grando neemt ze van u over. Kan u door ons een vloer laten leggen? Zeker. Betegelen wij een spatwand? Absoluut! Doet uw Grando-plaatser dit allemaal zelf? Neen, dat niet. Grando spreekt professionele partners aan die gespecialiseerd zijn in elk afzonderlijk werk dat dient te gebeuren: van betegeling tot sanitair en elektriciteit.

Monteurs met verstand van schrijnwerk

Grando werkt met monteurs die niet alleen perfect een keuken kunnen plaatsen, ze kunnen ook met een hamer en zaag overweg. Dat is een belangrijke troef. In tegenstelling tot vele andere keukenaanbieders bouwt Grando keukens op maat. Als er met MDF aan de slag moet gegaan worden, dan geeft de monteur de maten door aan de experts in de zagerij. Moet er een kleine aanpassing gebeuren aan de bestaande modules, dan beschikt uw Grando-monteur over de juiste skills om dat ter plaatse voor u te doen.

Meer dan enkel de keuken

Grando is uw partner in het ontwerpen en plaatsen van het volledige keukenconcept, niet enkel het meubilair en de toestellen. MDF-werken, luifels voor dampkappen, moeilijke en uitzonderlijke constructies, zwevende werkbladen, …: u kunt met vrijwel elke vraag bij ons terecht. Er zijn quasi geen beperkingen.

Ontdek de mogelijkheden

Vertel uw Grando-expert meer over uw dromen en wensen tijdens een afspraak. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde Grando-vestiging!

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.